Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost primul amant al Monicăi Gabor? Era celebru, iar ea minoră

Cine a fost primul amant al Monicăi Gabor? Era celebru, iar ea minoră

Monica Gabor

Monica Gabor duce acum o viață de vis., în America. Totuși, viața ei nu a fost mereu roz, căci fosta divă de la Izvorani a avut multe probleme încă de când era adolescentă. Iată prin ce dramă a trecut Monica Gabor.

Cine a fost primul bărbat din viața Monicăi Gabor

Monica Gabor duce o viață de lux, în America, alături de omul de afaceri Mr. Pink. Cei odi se înțeleg de minune și Monica Gabor chiar l-a adoptat pe fiul afaceristului chinez. Totuși, viața acesteia nu a fost atât de frumoasă mereu. Când era doar o adolescentă, Monica Gabor a trecut printr-o adevărată dramă. Aceasta a fost violată când avea doar 16 ani. Ea a fost vândută pentru suma de 1.000 de dolari, iar cel care a violat-a a fost un individ pe nume Cristi Tănase. Aceasta era virgină la acel moment și astfel, primul bărbat din viața ei a fost, de fapt, un viol.

 „Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la «Latin» unde l-a invitat şi pe Cristi Tănase şi i-a spus acestuia că sunt virgină şi că mă dă pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord şi m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal. Împotriva voinţei mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tanase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat”, a declarat Monica Gabor.

Dan Constantin Damaschin, numit Dinu Damaschin, a fost cel care i-a promis Monicăi Gabor o slujbă și o carieră în modelling. În schimb, aceasta a fost traficată pentru sex. De altfel, și el ar fi încercat să o violeze.

Monica Gabor, violată la 16 ani. Drama neștiută a acesteia

“Dinu Damaschin m-a sunat și mi-a spus să merg la București cu Ovidiu Hasan și cu una dintre fetele care lucrează la bar deoarece erau invitați la nuntă lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuțu Cămătaru, persoană care l-a cununat cu Vali Vijelie. Am fost cazată la Hotel B. (…) și am stat în camera cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină” scrie în declarația Monicăi Gabor.

Mai mult, Monica Gabor trebuia să facă sex cu un al treilea bărbat, în aceeași seară.

„Am fost plasată la o masă unde era Corneliu Iacobov şi un om de afaceri din Slănic Moldova şi prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus să merg cu el într-o cameră a vilei, unde ne-am dus ulterior să întreţinem relaţii sexuale, iar eu am refuzat spunându-i că eu am înţeles de la Dinu că trebuie să-i ţinem doar companie”, a explicat aceasta.

Cel care se autointitula „protectorul” Monicăi Gabor a fost, de fapt, cel care i-a adus cele mai urâte amintiri din viața ei. Aceasta a murit în închisoare, în anul 2011, după ce a ținut greva foamei timp de aproape 2 luni. Acesta, împreună cu cu Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu „au recrutat prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă, mai multe părţi vătămate, unele minore în scopul exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: