Redactia.ro
Home » TV » Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida? Acesta a făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida? Acesta a făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

Mirela Vaida trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Vaida, de mai bine de 20 de ani. Însă, primul iubit al Mirelei Vaida a fost fondatorul unei cunoscute trupe din acea perioadă.

 

Primul iubit al Mirelei Vaida

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida, directorul comercial al unei firme care își are sediul în Sibiu. Însă, Mirela a avut o relație cu tânărul Claudiu , unul dintre membrii formației ”No name”, care s-a bucurat de mare succes în anii 2000.

Claudiu Popescu a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Relația lor a început în anul 2002 și a durat un an. Mirela nu intrase în lumea televiziunii, la acel mment.

Solista a participat, la acel moment, la mai multe festivaluri de muzică, devenind apoi membră a trupei de fete Ho-Ra.

Artista a experimentat, de-a lungul carierei sale în muzică, multiple genuri de muzică, de la altino, la etno, și până la folclor.

 

Mirela Vaida, despre locuitul cu soacra

 

Mirela este o femeie împlinită, în prezent. Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț iubitor și trei copii superbi. Mama soțului ei, Titza, este pentru prezentatoarea TV un extra-ajutor, de o lună. Soacra acesteia a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în Bucureti, ca să își îngrijească nepoții.

„Viața cu soacra e mai grea și mai plină de provocări decât viața cu 3 copii, cu 6, cu 9 sau câți vreți voi! Glumesc și nu glumesc. Să știți că pentru fiecare dintre noi a fost dificil.

Soacra a trebuit să lase orașul în care a trăit 30 de ani, în care a avut cele mai frumoase satisfacții profesionale, în care are prietene. În fiecare zi vorbește cu prietenele ei.

Să te rupi efectiv de viața pe care o ai, la vârsta pensionării, să lași totul în urmă, (…) să răspunzi tuturor cerințelor, să fii și ajutor, și gospodină, și bucătăreasă bună, și mamă bună, și soacră bună, și bunică minunată …  nu este deloc ușor!

Noi am primit-o cu brațele deschise, mai ales că pe mine viața nu prea m-a binecuvântat până acum cu ajutoare.

E! A venit soacra și, de atunci, casa e curată. Când mă întorc acasă mâncarea este caldă pe aragaz, copiii au mâncat, sunt spălați și liniștiți.

Soțul e și el mai liniștit că vine și ne vede pe toate femeile din viața lui, alea cele mai importante, împreună”, a mărturisit vedeta TV, pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: