Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost responsabil cu numele băiețelului Vlăduței Lupău: „Vă spun povestea”

Cine a fost responsabil cu numele băiețelului Vlăduței Lupău: „Vă spun povestea”

Interpreta de muzică populară și petrecere, Vlăduța Lupău a dezvăluit că ea și soțul ei, Adi Rus, s-au gândit încă din primele zile la ce nume va purta băiețelul lor! Artista a decis să se confeseze asupra acestui aspect!

Cine a fost responsabil cu numele băiețelului Vlăduței Lupău

Îndrăgita cântăreață de muzică populară și petrecere a făcut câteva dezvăluiri inedite referitoare la numele pe care îl va purta pruncul său. Cel mic emoționează încă de pe acum! Vlăduța susține că și-a ales singur numele fără prea multe detalii:

„Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume!, a spus Vlăduța Lupău, pentru revista „VIVA!”.

Vlăduța Lupău, detalii despre camera bebelușului

Vlăduța Lupău a dat detalii despre cum a schimbat culoarea camerei copilului. Aceasta a adăugat că soacra ei a început deja să achiziționeze cele necesare nașterii bebelușului:

„Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm. Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni!

Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin”.

 Cântăreața Vlăduța Lupău își dorește să nască natural

Vlăduța Lupău își dorește să nască natural, deși părerile sunt împărțite. Acum este prea devreme ca medicul său să se pronunțe cu privire la cea mai optimă variantă din punct de vedere medical:

„Încă e devreme și să spună medicul ceva în acest sens, și să mă decid eu. Mi-ar plăcea natural, deși părerile sunt foarte împărțite. Mai vedem atunci, în apropierea momentului’, a mai spus ea.

Cum a aflat Adi Rus că Vlăduța este însărcinată

Vlăduța Lupău a aflat că e însărcinată într-un moment foarte special, într-un cadru superb, la munte, unde filma un videoclip muzical de Crăciun:

„Momentul acesta fain a fost când eram într-un vârf de munte și filmam un cântec de Crăciun… Am aflat prin primirea unui rezultat la o analiză! Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam… așa că așteptam cu nerăbdare această veste.

Sigur, imediat i-am trimis analiza lui Adi, care s-a bucurat enorm și replica lui a fost: „În momentul ăsta urci în mașină și vii acasă! Nu mai stai nicio clipă în frig – cum vă ziceam, filmam un cântec de Crăciun, logic, în ditamai zăpada și frigul”, a concluzionat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: