Redactia.ro
Home » TV » Cine a mai rămas în emisiunea Survivor România. Eliminare uluitoare, duminică seara

Cine a mai rămas în emisiunea Survivor România. Eliminare uluitoare, duminică seara

Survivor Romania 2020

Fanii emisiunii Survivor România au avut parte de o eliminare neașteptată din echipa Faimoșilor. Asiana Peng a părăsit competiția, după ce a fost nominalizată de echipa sa. Aflați cine a mai rămas în emisiunea Survivior România 2020.

Eliminare neașteptată la Survivior România

Din nefericire, din ce în ce mai mulți concurenți părăsesc competiția Survivor România 2020. Duminică seara, echipa Faimoșilor de la Survivor Românian 2020 și-au pierdut un lider. Asiana Peng și Elena au fost nominalizate pentru eliminare, iar în cele din urmă Asiana a fost cea care a părăsit concursul.

Asiana și-a luat adio de la premiul cel mare, dar cu toate astea, faimoasa este mândră că a reușit să ajungă până aici și abia așteaptă să ajungă la familia ei.

Chiar dacă părea acasă părea că Asiana are multă susținere, fanii Elenei au fost mai numeroși, așa că bruneta a reușit să treacă și de această eliminare.

Din nou, echipa albastră a reușit să pună mâna pe imunitate, iar echipa roșie este din ce în ce mai slăbită. Duminică, la consiliu, Asiana l-a votat pe Ghiță din punct de vedere social, iar Ghiță a nominalizat-o înapoi spunând „Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”.

La final, Asiana și-a spus părerea, susținând că s-a simțit trădată de la început, așa că a uitat de orice fel de prietenii care ar fi existat în interiorul competiției.

„Nu mă surprinde votul, de când sunt la Survivor trăiesc printre șerpișori. Mă simt super bine. Ideea e că, atunci când am decis să vin la Survivor România, obiectivul a fost să o fac pe mama să vadă că mă descurc și fără ea și că pot să o fac mândră. Asta mi-a fst confirmat când am câștigat proba de comunicare și am vorbit cu ea și mi-a spus că e foare mândră de mine, așa că obiectivul meu a fost îndeplinit”.

Cine a mai rămas în competiția Survivor România 2020?

Elena, se pare că are în spatele ei foarte mulți susținători care își doresc să câștige  Survivor România 2020.

După ce Asiana Peng a fost eliminată duminica seara, echipa roșie este tot mai slăbită de puteri. De acum înainte, echipa Faimoșilor este formată din Elena, Emi, Cezar Juratoni și Ghiță.

De cealaltă baricadă, echipa albastră, formată din Iancu Sterp, Karina, Ema, Lola, Andrei Ciobanu și Emanuel Neagu, vor lupta în continuare împotriva faimoșilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: