Redactia.ro
Home » Sport » Cine administrează averea lui Maradona! Cum se împart banii

Cine administrează averea lui Maradona! Cum se împart banii

Diego Maradona, mostenire, copii

Cinci dintre copiii lui Diego Maradona au decis ca avocatul Sebastian Baglietto să fie administratorul moștenirii lăsată de fostul mare fotbalist. Prima întâlnire pentru împărțirea bunurilor rămase va avea loc peste câteva zile. Pe lângă moștenitorii care se cunosc se pare că ar mai fi și alți copiii care nu fusesră recunoscuți. De aceea s-a decis ca Maradona să nu fie incinerat.

Sebastian Baglietto este noul administrator al moștenirii lui Diego Maradona. Dalma, Gianinna, Jana, Diego Sinagra, Diego Fernando, cinci dintre copiii fostului fotbalist au decis ca avocatul să se ocupe de toate formele legale. Potrivit presei din Argentina, ar mai fi încă două persoane care spun că ar fi copiii lui Maradona și vor o parte din moștenire. O primă întâlnire a moștenitorilor va avea loc peste câteva zile. Nu se știe exact cum vor fi împărțite bunurile, ținând cont de faptul că, în 2015, ”El Pibe D’oro” le-a exclus din testament pe fosta soție și cele două fiice Dalma și Gianinna. La acea vreme se pare că îi dispăruseră din conturi 6 milioane de dolari și 458 de obiecte de colecție. Nu se știe exact ce sumă de bani a lăsat Maradona în conturi. Jurnaliștii argentinieni spun că ar fi vorba doar de 100.000 de euro. Oricum, fostul internațional avea mai multe bunuri imobiliare (o clădire și două apartamente la Buenos Aires, capitala Argentinei) și câteva mașini de lux (BMW-uri, Audi-uri și Rolls Royce-uri).

Cum a fost oprită incinerarea lui Maradona

Diego Maradona a murit luna trecută la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. În urmă cu puțin timp suferise o operație pe creier. A fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires. Familia și-ar fi dorit ca Maradona să fie incinerat, dar o instanță i-a oprit. Judecătorii au decis ca trupul fostului star mondial să fie conservat în cazul în care ADN-ul va fi necesar pentru stabilirea paternității. Avocații angajați de familie au declarat că există destule probe ADN păstrate, dar judecătorii nu au ținut cont de acest lucru. Șase persoane așteaptă decizia tribunalului în vederea stabilirii paternității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: