Redactia.ro
Home » Sport » Fiul lui Maradona vrea dreptate! “Vinovații să plătească”

Fiul lui Maradona vrea dreptate! “Vinovații să plătească”

Diego Maradona, dialog incredibil între doctori

Unul dintre băieții lui Diego Maradona intervine în scandalul momentului. Diego jr. Crede că tatăl său a fost ucis și vrea ca cei vinovați să plătească.

Ancheta privind moartea unuia dintre cei mai mari fotbaliști nu s-a încheiat nici acum. Au apărut mai multe suspiciuni, și este posibil să fie vorba chiar de ucidere din cuplă. Fiul său, Diego Armando jr. Sinagra, care locuiește în Italia, a declarat în presă că vrea ca vinovații să plătească.

„Să nu pot să-mi iau rămas bun de la tatăl meu m-a durut foarte mult. Am încercat o viață întreagă să recuperez relația dificilă cu el, am reușit și apoi a trebuit să plece. A fost o dublă suferință. Știu că există o anchetă în curs, cu frații și surorile mele care merg la proces. Se va afla dacă a existat neglijență sau dacă cineva este responsabil. Cine mi-a ucis tatăl va plăti”, a încheiat Diego Maradona Junior.

Fiul lui Maradona nu a putut fi prezent la înmormântare pentru că avea coronavirus.

Ce au aflat anchetatorii

Procurorii au mai multe suspiciuni legate de moartea fostului campion mondial. Doctorii care s-au ocupat de Maradona ar putea fi acuzați de neglijență. Neurochirurgul Leopoldo Luque și psihiatrul Agustina Cosachov sunt deocamdată singurii considerați responsabili de moartea lui argentinianului. Luque este acuzat că l-a externat prea repede, după operația pe creier. Publicația La Nacion a făcut public un document din data de 12 noiembrie, semnat de Leopoldo Luque și de fiicele lui Maradona, Giannina și Jana, potrivit căruia aceștia susțineau că doctorii nu erau de acord cu externarea sa din clinica Olivos. Pentru a cerceta acest caz s-a înființat o comisie, care trebuie să stabilească clar ce s-a întâmplat și dacă cineva se face vinovat de moartea lui Maradona.

„După analizarea probelor adunate, totul trebuie investigat din perspectiva unei omucideri”, a spus unul dintre magistrați, Orlando Diaz.

Dacă medicii vor fi găsiți vinovați ar putea ajunge 5 ani la închisoare.
”El Pibe D’oro” a murit pe 25 noiembrie. El fusese operat pe creier cu puțin timp în urmă. Antrenorul fusese externat și se afla la casa sa din Tigre. După ce renunțase la droguri, Maradona se lupta cu dependența de alcool și lua foarte multe medicamente. Pe 25 noiembrie a suferit un stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvat.
În Argentina au fost decretate trei zile de doliu. Peste 1 milion de oameni au mers să-și ia adio de la cel considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: