Redactia.ro
Home » Sport » Doctorul lui Maradona la un pas să fie arestat! Cum a reușit să scape!

Doctorul lui Maradona la un pas să fie arestat! Cum a reușit să scape!

Diego Maradona, doctori suspecti, acuzatii grave

Procurorii din Argentina continuă cercetările în cazul morții lui Diego Maradona. Doi dintre medicii care l-au îngrijit pe fostul mare fotbalist ar putea fi puși sub acuzare. Unul dintre aceștia este chiar medicul personal al argentinianului.

La aproape două săptămâni de la moartea celui mai iubit fotbalist, procurorii spun că cel puțin doi dintre medicii care l-au îngrijit ar putea fi acuzați de neglijență. Primul este cel care a făcut operația pe creier și care a decis să-l externeze, Leopoldo Luque. Al doilea vizat este psihiatrul Agustina Cosachov. Acesta ar putea fi acuzat de „omor din culpă”. Jurnaliștii de la Corriere dello Sport scriu că,

„pacientul nu a fost monitorizat, nu a existat o supraveghere medicală continuă, deşi starea lui necesita acest lucru, şi nu lua medicamentele necesare pentru bolile de inimă de care suferea”.

Deocamdată, judecătorii nu l-au arestat pe Leopoldo Luque pentru că nu există pericolul de a fugi. Oficial, Maradona a încetat din viață din cauza unui stop cardiorespirator.

Cum arăta casa lui Maradona

Presa din Argentina a publicat mai multe imagini cu locuința lui Diego Maradona, din Tigre. Aceasta fusese închiriată cu suma de 13.200 de euro, pentru perioada 10 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021. Totul era însă o improvizație, iar condițiile erau departe de ceea ce i-ar trebui unui bolnav care se recuperează. Casa avea două etaje, dar fostul fotbalist locuia doar la parter, unde i se amenajase o cameră, pentru a nu fi obligat să urce scările. Jurnaliștii de la Olé susțin că Diego Maradona era deranjat de zgomotele pe care le auzea, pentru că locuința ar fi fost foarte prost antifonată.

”Dacă intrai și vedeai unde a murit Maradona, mureai”, i-ar fi spus Claudia Villafane, fosta soție a lui Maradona, lui Oscar Ruggeri, fost fotbalist și fost coleg „El Pibe D’Oro”.

Matias Morla, avocatul lui Maradona, i-a contrazis însă pe jurnaliști și pe Claudia Villafane.

”Casa nu era atât de mică. Avea și vedere la lac, iar la etaj mai erau patru camere, una cu baie privată”, a declarat Morla.

Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: