Redactia.ro
Home » Sport » Maradona și-a scos din testament fiicele și fosta soție

Maradona și-a scos din testament fiicele și fosta soție

Diego Maradona, mostenire, copii

Se pare că Diego Maradona le-a scos din testament pe cele două fiice Dalma și Giannina, dar și pe fosta soție, Claudia.

Potrivit jurnaliștilor de la publicația italiană Calciomercato, fostul mare fotbalist a decis să le excludă din testament pe cele trei femei. De altfel el nu era în relații foarte bune cu fosta soție dar nici cu fiica sa Giannina. Aceasta spune nu demult despre tatăl său.

„ Pentru unii este Maradona, pentru mine este doar o filmare cu un om bătrân. Pentru unii e o surpriză, e distracție…dar nu și pentru mine. Pentru mine este un nou moment în care se redeschid răni vechi, este o tristețe teribilă să îl văd așa. Nimeni nu știe prin ce am trecut. Și am remarcat că nimeni dintre cei prezenți nu-și dă seama ce se întâmplă. Eu l-am trimis pe tata la culcare de multe ori în momente care nu-mi convenea deloc să fac asta!”, a scris Gianinna pe contul său.

Decizia ar fi luat-o în anul 2015. Se pare că atunci a descoperit că îi lipsesc 6 milioane de dolari și 458 de obiecte de colecție. De atunci a început un proces îndelungat între fostul mare fotbalist și fosta sa soție. Nu se știe exact câți bani a lăsat în conturi Diego Maradona. În urmă cu mai bine de un an, Diego Maradona anunța cine va moșteni averea sa. Culmea, deși avea 10 copii, fostul mare fotbalist spunea că va dona toți banii.

“Dorm liniştit, pentru că muncesc. Vreau să le spun tuturor că voi dona totul. Tot ce am strâns în viaţă voi dona…”, a spus Maradona într-un film postat pe Instagram

Se spune că averea sa ar fi fost de aproape 60 de milioane de euro, în condițiile în care a achitat fiscului italian 39 de milioane de euro

Maradona a murit la 60 de ani

Pe 30 octombrie, Diego Maradona împlinea 60 de ani. La doar câteva zile după aniversare a fost internat și operat pe creier. Doctorii au declarat că recuperarea decurge bine, dar sunt problem din cauză că fostul mare fotbalist era dependent de alcool. Pe 25 noiembrie, fotbalistul care nu va fi uitat niciodată a suferit un stop cardiorespirator. Prietenii spun că în ultima perioadă era depresiv, iar schimbările de dispoziție l-au făcut să amâne revenirea pe banca celor de la Gimnasia Esgrima y Plata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: