Redactia.ro
Home » Sport » Mesajul fiicei lui Diego Maradona! “Îmi e dor de tine”

Mesajul fiicei lui Diego Maradona! “Îmi e dor de tine”

fiica Maradona, Diego Maradona,

Una dintre fiicele lui Diego Maradona, Dalma a postat primul mesaj, după moartea tatălui său. “Te iubesc veşnic”, a scris Dalma.

Dalma Maradona a postat pe instagram un mesaj pentru tatăl său. Este prima reacție după moartea lui Diego Maradona. Este cunoscut faptul că în ultimii ani, Dalma și sora sa Giannina nu au avut o relație foarte bună cu El Pibe D’Oro”

Mesajul Dalmei Maradona

“Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi… Pentru că ştiu că va fi momentul în care te voi revedea și te voi îmbrăţişa din nou! Deja îmi este dor de tine, tata! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o ieri cu tine! (…) Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa mea pentru că îți mulțumesc pentru viața împărtăşită cu noi! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Aşteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, până atunci voi exersa Y COMO EL EL pentru ca atunci când ne vom vedea să cântăm din nou împreună din toți rărunchii. De fapt tu cântai frumos şi eu ţipând. Te iubesc, tata! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa! Şi dacă nepoata ta vrea să vorbească cu tine prin apel video, ca înainte, voi muri în interior, dar stai liniştit, îi voi povesti exact cine ai fost, cine eşti şi cine vei fi mereu! Şi ea te iubeşte. (…) Mă adun şi nu îmi imaginez cum va fi viața mea fără tine… NU POT… Dar sunt aici cu cel mai bun soţ din lume şi cu o fiică care mă obligă să merg înainte! Viața este scurtă, astfel ne vom revedea în curând. Îți aduc margarete pentru a-ți decora echipamentul și te rog să te uiți din nou la mine cu acea iubire care se vede în fotografie! Te iubesc veșnic!”, a scris Dalma Maradona.

Fanii au apreciat postarea

Imediat mii de fani au apreciat postarea făcută de fiica lui Maradona.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dalma Maradona (@dalmaradona)


Deocamdată sora sa, Giannina nu a făcut niciun comentariu. În urmă cu câteva luni aceasta postase un comentariu din care reieșea clar că relația ei cu legendarul fotbalist nu este deloc bună. A postat totuși o fotografie cu ea și tatăl său, în ziua în care acesta a împlinit 60 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: