Redactia.ro
Home » Sport » Video emoționant! Omagiu inedit pentru Diego Maradona!

Video emoționant! Omagiu inedit pentru Diego Maradona!

Diego Maradona omagiu, bacnota

TyC Sports a realizat un clip emoționant în memoria lui Diego Maradona. În acesta Mingea își ia adio de la marele fotbalist, după ce urmează același traseu cu el..

Montajul răvășitor are aproape 2 minute și prezintă drumul unei mingi, același pe care l-a făcut fostul mare fotbalist argentinian. Din copilăria petrecută în Villa Fiorito, până la Cupa Mondială din 1986, din Mexic. Mingea se urcă mai întâi în autobuz, merge la Buenos Aires, trece pe la Boca Juniors, apoi în Italia la Napoli și își încheie drumul pe stadionul Azteca din Ciudad de Mexico. Muzica aleasă pentru montajul inedit este o versiune a piesei ”Vine Hasta Aquí” (Am venit până aici), compusă de trupa Los Piojos. Trupa rock i-a mai dedicat în trecut cântece lui Maradona.

”Am venit aici/ Să te pot îmbrățișa/ Și-am simțit că brațele tale nu vor să plece/ Vin spre mine, lent” sunt câteva dintre versurile melodiei.

După ce parcurge un drum lung, mesajul de final al mingii este:

“El Dios”, “Îți mulțumesc că ai jucat cu mine”, semnat Mingea.

Diego Maradona a încetat din viață pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani.

Gest în memoria lui Maradona

Oamenii politici din Argentina s-au gândit să-i aducă un ultim omagiu lui ”El Pibe D’Oro. O senatoare a depus un proiect prin care dorește ca banconta de 1000 de pesos să fie imprimată figura lui Maradona pe o parte și imaginea unuia dintre golurile sale pe cealaltă. Cel mai probabil propunerea va fi adoptată cât de curând. Foarte puțini oameni din sport au fost elogiați astfel. Printre aceștia se numără Lev Yashi sau George Best. După moartea argentinianului mai mulți fotbaliști au făcut diferite gesturi în memoria acestuia. Lorenzo Insigne și-a tatuat imaginea lui Maradona

”Maradona a avut doar vorbe frumoase la adresa mea pe care nu le voi uita. A fost cel mai mare din toate timpurile, am avut șansa să-l întâlnesc. Ne-a dăruit bucurie, trofee, dragoste. Am crescut auzind poveștile spuse în familie despre Maradona, apoi am văzut și revăzut meciurile tale la nesfârșit”, a scris Lorenzo Insigne.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lorenzo Insigne (@lorinsigneofficial)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: