Redactia.ro
Home » Sport » Masa lui Maradona dintr-un restaurant celebru, rezervată! Cum îl comemorează fanii!

Masa lui Maradona dintr-un restaurant celebru, rezervată! Cum îl comemorează fanii!

GALERIE FOTO (4) Nusret Gokce, omagiu Maradona, Argentina, Diego Maradona,

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, i-a adus un ultim omagiu lui Diego Maradona. Nusret Gokce a rezervat masa la care mânca celebrul fotbalist pentru totdeauna. În India, o cameră în care a locuit argentinianul a fost transformată în muzeu.

Turcul are unul dintre cele mai vestite restaurant din lume. Aproape toate vedetele i-au trecut pragul măcar o dată lui Nusret Gokce, în Dubai. Cunoscut sub porecla Salt Bae, acesta a postat un filmuleț pe contul său de socializare cu masa unde obișnuia Diego Maradona să mănânce. Pe masa, a așezat o poză cu „El Pibe D’Oro”, o lumânare și un cartonaș pe care scrie „rezervat”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

„Aceasta a fost masa ta preferată. Masa este rezervată pentru totdeauna”, a scris Nusret Gokce

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Camera lui Maradona transformată în muzeu

Maradona a fost probabil cel mai iubit fotbalist din toată lumea. O arată gesturile făcute de diferite persoane din toată lumea. În India, în orașul Kerala camera din hotelul Blue Nile unde a fost cazat argentinianul a fost transformată în muzeu după moartea sa. Toate obiectele folosite de Maradona au fost lăsate în camera 309, iar în mijloc au pus o fotografie a legendarului fotbalist, scriu cei la la The News Minute.

„A fost ca și cum Dumnezeu a fost în hotelul nostru. Așa ca am avut grijă ca totul să fie perfect. Citisem că adoră bucătăria rusească, așa că înainte de a sosi la noi am angajat o perosoană care lucrase bucătar în Rusia. Maradona nu vorbea engleză, tot ce a dorit ne-a transmis secretara sa”, a declarat proprietarul hotelului.

Acesta a mai povestit că Maradona a stat în hotelul său doar două zile, dar pe stradă au fost sute de persoane care au venit să-l vadă. La plecare Maradona l-a îmbrățișat pe proprietarul hotelului, iar acesta a spus că a fost unul dintre cele mai fericite momente.

Omagiu pentru Maradona

În aceste zile toți sportivii și nu numai au făcut diferite gesturi în memoria celebrului fotbalist. În Italia, acolo unde a fost iubit necondiționat de fani și unde a reușit imposibilul cu Napoli, toate echipele de fotbal au ținut momente speciale înaintea partidelor. În timpul încălzirii a fost difuzat unul dintre cele mai cunoscute clipuri cu Maradona, jonglând cu mingea și dansând pe melodia „Live is life”. Toți fotbaliștii au purtat doliu și s-a ținut un moment de reculegere. Pe tabelă a fost proiectat mesajul „CIAO DIEGO”. De asemenea meciurile au fost întrerupte în minutul 10, și o imagine cu Maradona va fi proiectată pe ecrane.
Un argentinian care locuiește în Australia i-a adus și el un omagiu fostului decar. Diego Benitez a decis să alerge 10 km pe un traseu care pe hartă va arăta ca D10S.

„Sunt din San Lorenzo. Am trăit în Argentina până la 14 ani. Am jucat mult fotbal la școală și pe stradă. Ne prefăceam că suntem fotbaliști și ne luptam în fiecare zi pentru a vedea cine merita tricoul cu numărul 10. M-am gândit la acest omagiu urmărind videoclipuri cu golurile lui Diego pe YouTube. Nu făcusem niciodată așa ceva și mi-a trecut prin minte că era o bună oportunitate. Am început să planific traseul pe Google Maps. Am format doar cuvântul Diego din 7-8 kilometri, apoi am adăugat și numărul 10 pentru a completa cei 10 kilometri”, a declarat Benitez.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: