Redactia.ro
Home » Sport » Ultimele imagini cu Diego Maradona! I-a făcut cu mâna unui copil

Ultimele imagini cu Diego Maradona! I-a făcut cu mâna unui copil

ultima imagine cu Maradona, Dalma, Diego Maradona,

În urmă cu două săptămâni după ce a fost externat, Diego Maradona a fost filmat de vecini. Acesta a făcut cu mâna unui copil. Presa din Argentina a făcut publice și ultimele detalii din ancheta asupra morții marelui fotbalist.

Din imagini se vede că legendarul fotbalist se deplasa greu, sprijinindu-se de doi bărbați. Un alt bărbat merge în spatele lui cărând un scaun, în caz că Maradona ar fi vrut să se așeze. Un copil îl vede pe geam îi face cu mâna, iar El Pibe de Oro îi răspunde făcându- și el cu mâna.

”Maradona m-a salutat”, îi spune fericit copilul mamei sale.

Ultimele detalii din anchetă au fost făcute publice

Procuratura Generală din San Isidro a dat un comunicat cu ultimele detalii din anchetă. Din acesta rezultă că după ce a fost chemată ambulanța la reședința lui Maradona, aceasta a ajuns în 11 minute. Potrivit La Nacion, la ora 6.30 asistenta care avea grijă de el, l-a găsit dormind. După o oră a auzit mișcare în cameră. Au fost înregistrate două apeluri către ambulanță.

”La 12.17, secretara personală a lui Maradona a solicitat asistență medicală la 911. O ambulanță de la compania +VIDA a ajuns la 12.28, conform înregistrărilor camerelor de supraveghere din cartierul San Andrés”, se arată în comunicatul dat de Procuratura Generală.

Al doilea apel la ambulanță a fost înregistrat la 12.16, și a fost făcut de doctoral care îl operase pe Maradona, Leopoldo Loque. Cazul este anchetat de procurorul general Laura Capra și de procurorii generali adjuncți Patricio Ferrari și Cosme Irribaren.

Fiica lui Maradona, mesaj de adio

Dalma Maradona a postat pe pagina sa de instagram un mesaj emoționant pentru tatăl său.

“Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi… Pentru că ştiu că va fi momentul în care te voi revedea și te voi îmbrăţişa din nou! Deja îmi este dor de tine, tata! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o ieri cu tine! (…) Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa mea pentru că îți mulțumesc pentru viața împărtăşită cu noi! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Aşteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, până atunci voi exersa Y COMO EL EL pentru ca atunci când ne vom vedea să cântăm din nou împreună din toți rărunchii. De fapt tu cântai frumos şi eu ţipând. Te iubesc, tata!”, este o parte din mesajul postat.

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

Fosta legentă a fotbalului a murit miercuri, 25 noiembrie. Maradona suferise o operație pe creier și se recupera la reședința sa din Tigre. Deși intervenția chirurgicală a decurs bine, inima i-a cedat în final. Apropiații spun că în ultima perioadă, Maradona lua multe pastile în plus suferea de alcoolism. La doar o zi după ce a murit familia a decis să organizeze înmormântarea. Peste un milion de oameni au mers să-și vadă pentru ultima oară idolul. Diego Maradona a fost îngropat la cimitirul Jardin Bella Vista, în cavoul familiei. La slujbă au participat doar familia și prietenii apropiați. Mii de oameni au stat pe marginea drumului pe tot drumul de la Palatul prezidențial și până la cimitir, pentru a-și lua adio. În Argentina au fost decretate trei zile de doliu.