Redactia.ro
Home » Sport » AUDIO! Mesajul lui Maradona! “Ai grijă de Veronica și de fiul meu”

AUDIO! Mesajul lui Maradona! “Ai grijă de Veronica și de fiul meu”

Diego Maradona, Paolo Rossi, martin tudor,

Presa din Argentina a făcut public un mesaj emoționant pe care Diego Maradona i l-a trimis partenerului fostei sale iubite, Verónica Ojeda. „Ai grijă de îngerul meu, nu se compară cu nimic”, a spus argentinianul.

Cu o zi înainte de moartea sa, Diego Maradona a trimis un mesaj audio în care îl roagă pe Mario Baudry, partenerul fostei sale iubite, să aibă grijă de ful său.

„Bună Mario. Sunt Diego. Știu că poate ți se pare incredibil dar, văd că Vero este bine, mi-a spus că este cu tine, ai grijă de ea. Și…ai grijă și de îngerul, care nu se compară cu nimic. Uite, am o mulțime de copii, dar știu că la el țin cel mai tare. Te îmbrățișez”, a spus fostul fotbalist.

Diego a avut o relație de lungă durată cu Veronica Ojeda, cu care are un fiu în vârstă de 7 ani. Chiar dacă în ultima perioadă s-a scris că Maradona și Veronica Ojeda erau foarte apropiați, femeia are o relație din 2019 cu Mario Baudry. După moartea lui El Pibe D’Oro, iubitul Veronicăi a cerut investigarea morții. Avocatul a ajuns la Parchetul General din San Isidro, în momentul în care medicul personal al lui Maradona, Leopoldo Luque a fost adus pentru a da declarații.

“Noi vom cere ca cei care l-au îngrijit să fie anchetați, ar putea fi vorba despre un abandon de persoană. Nu avem încă acces la dosar dar noi credem că moartea sa putea fi evitată. Pe Diego l-au lăsat să moară”, a spus Mario Baudry.

Familia numeroasă a lui Maradona

Diego Maradona care s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani a avut 10 copii, pe care i-a recunoscut. Pe 7 noiembrie 1989 s-a căsătorit cu Claudia Villafane, despre care a spus mereu că a fost mare lui iubire. Au avut împreună două fete, Dalma Nerea (1987) şi Gianinna Dinorah (1989). În 2004 se despărțeau, după ce fostul mare fotbalist a recunoscut că nu i-a fost fidel soției sale. După divorț, Maradona l-a recunoscut pe fiul său și al Cristinei Sinagra, Diego Sinagra, născut în 1986, la Napoli. Mai târziu, după o luptă crâncenă prin tribunal, Maradona a recunoscut-o și pe fiica sa Jana. În 2013 s-a născut Fernando, din relația pe care a avut-o cu Veronica Ojeda. În urmă cu un an, Diego a mai recunoscut că are încă cinci copii. Santiago Lara în vârstă de 19 ani, care locuiește în Argentina și încă 4 în Cuba, acolo unde fostul fotbalist mergea pentru un program de dezintoxicare. În final, Zeul fotbalului și-a recunoscut toți copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: