Redactia.ro
Home » Știri » Medicul lui Maradona, acuzat de omor prin imprudență. Oamenii legii îl anchetează

Medicul lui Maradona, acuzat de omor prin imprudență. Oamenii legii îl anchetează

Dalma Maradona, Diego Maradona, omagiu, Leo Messi,

Moartea marelui fotbalist, Diego Maradona, stârnește controverse. Mulți au rămas îndurerați după ce acesta s-a stins din viață la 60 de ani, în urma unui infarct. Familia lui Maradona îl acuză pe medicul personal al legendarului de omor prin imprudență, iar acum doctorul este anchetat.

Medicul lui Maradonna, acuzat de omor

Medicul personal al lui Diego Maradona, Leopoldo Luque, este acuzat de familia legendarului de omor prin imprudență. Leopoldo Luque este acum anchetat de oamenii legii.

Anchetatorii vor să afle ce fel de tratament i-a administrat medicul lui Diego Maradona, dar și de ce nu a pomenit numele fotbalistului atunci când a sunat la ambulanță. Matias Morla, agentul, avocatul şi prietenul lui Diego Maradona, susţine că ambulanţa a venit la „mai mult de o jumătate de oră” de la apelul de urgență.

Aşa cum informează Parchetul din San Isidro, este inexplicabil faptul că timp de 12 ore prietenul meu nu a avut parte de controlul personalului sanitar dedicat acestor scopuri. Ambulanţa a venit cu o întârziere de mai mult de o jumătate de oră, ceea ce a fost o idioţenie criminal. (…). Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea şi voi cere ca aceste consecinţe să fie investigate până la capăt. Aşa cum mi-a spus Diego: Eşti soldatul meu, acţionează fără milă”, scria joi avocatul Matias Morla pe Twitter.

Maradona s-a certat cu medicul înainte de deces

Cazul capătă cu atât mai mult interes cu cât Diego Maradona s-ar fi certat cu doctorul său personal înainte de a pleca din această lume, spune familia legendarului sportiv. Duminică, poliţia a desfășurat percheziţiii la biroul şi casa lui Leopoldo Luque. Au fost confiscate confiscat laptopuri, fișe medicale și telefoane mobile.

Diego Maradona a murit, miercuri seară, în locuința sa, la vârsta de 60 de ani. Tot mai multe detalii apar despre cel care a fost o legendă fotbalului. S-au aflat ultimele sale cuvinte. Pare că acesta își prevestea sfârșitul. Potrivit DailyStar, în ziua de miercuri, ultima din viața sa, Diego Maradona s-a trezit cu o stare nu tocmai bună, despre care le-a spus și apropiaților. Dar, deși nu se simțea bine, s-a ridicat din pat și a luat micul dejun. După ce a servit micul dejun i-a spus nepotului său că va merge în camera sa, pentru a se odihni.

La scurt timp, a sosit la locuința acestuia și psihologul lui Diego Maradona, care s-a dus în camera lui, dar inițial a crezut că doarme. Totuși, a verificat dacă fostul mare fotbalist este bine și a constatat că nu mai prezintă semne de viață. Astfel, i s-a declarat decesul. Medicii au concluzionat că Diego Maradona a murit din cauza unui stop cardio-respirator. La începutul acestei luni, el a suferit o intervenție chirurgicală pe creier. I s-a îndepărtat un cheag de sânge, iar operația a decurs cu succes.

Maradona se confrunat cu drogurile

De la vârsta de 22 ani, Maradona a început să consume substanțe interzise.

”Am încercat drogurile pentru prima dată în Europa în 1982. Aveam 22 de ani. A fost suficient să iau o dată și de atunci nu m-am mai putut opri. Am avut odată un moment când era să mă prindă una dintre fetele mele. Nu am aprins lumina. Am mers la baie cu luminile stinse. Deodată Dalma a bătut la ușă. Aproape am murit! Am fost dependent de droguri, sunt dependent de droguri și voi fi dependent de droguri pentru toată viața”, a declarat Diego Maradona în anul 1996, potrivit presei internaționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: