Redactia.ro
Home » Sport » Fiica lui Maradona, în lacrimi pe stadion! Imagini impresionante! Omagiul lui Messi

Fiica lui Maradona, în lacrimi pe stadion! Imagini impresionante! Omagiul lui Messi

Dalma Maradona, Diego Maradona, omagiu, Leo Messi,

Una dintre fiicele lui Maradona, Dalma a fost prezentă la meciul dintre Boca Juniors și Newell’s Old Boys, două dintre fostele echipe ale tatălui său. Dalma a stat în loja lui Diego Maradona. Și Leo Messi i-a adus un ultim omagiu celui mai iubit fotbalist din lume.

Boca Juniors și Newell’s Old Boys au jucat în această dimineață în Cupa Ligii Argentinei. Competiția îi poartă și numele lui Maradona. Ca toți fotbaliștii din lume, jucătorii celor două echipe au ținut un moment de reculegere înaintea partidei. Dalma, una dintre fetele fostului mare fotbalist i-a privit din loja tatălui ei și nu a putut să-și stăpânească lacrimile. „La Bombonera” a fost plină de steaguri și bannere cu cel supranumit Zeul fotbalului. Fotbaliștii de la Newell’s Old Boys au purtat tricouri care aveau imprimat pe față numărul 10, în timp ce adversarii lor aveau același număr pe spate. În minutul 12 al meciului, Cardona a marcat, apoi toți jucătorii de la Boca Juniors au mers în fața lojei în care stătea Dalma și au început să aplaude.

Omagiul fabulos al lui Leo Messi

Căpitanul Barcelonei i-a adus un omagiu lui Diego Maradona, așa cum a știut el mai bine. A marcat un gol în meciul cu Osasuna pe care i l-a dedicate fostului său antrenor de la naționala Argentinei. După ce a marcat, Messi și-a scos echipamentul de joc și a rămas într-un tricou negru cu roșu cu numărul 10, culorile clubului Newell’s Old Boys, echipă la care au jucat amândoi. Apoi și-a ridicat mâinile și privirea spre cer. Gestul l-a costat însă pe Messi. Arbitrul nu a trecut cu vederea și conform regulamentului i-a dat un cartonaș galben. În plus potrivit regulilor FIFA a fost amendat și cu 3.000 de euro. La începutul partidei, în momentul în care s-a ținut momentul de reculegere, camerele de filmare l-au surprins pe Leo Messi cu ochii în lacrimi.

Victorie în memoria lui Maradona

Fosta echipă a lui Maradona, Napoli a câștigat cu 4-0 meciul cu AS Roma, în Serie A. Înaintea partidei, Bruno Conti (65 de ani), legendarul jucător al celor de la Roma a mers la altarul de la stadion făcut de fanii din Napoli, pentru a-i aduce un omagiu lui ”El Pibe D’Oro”. Campionul mondial a adus o coroană de flori în formă de gazon, pe care era imprimat un 10. Conti s-a rugat câteva minute în genunchi, iar fanii lui Napoli l-au aplaudat.

Diego Maradona a murit săptămâna trecută la vârsta de 60 de ani. La doar o zi, familia a decis să organizeze înmormântarea. Peste 1 milion de oameni au mers să-și ia adio de la cel mai iubit fotbalist din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: