Redactia.ro
Home » Monden » Cine e Adriana Oltean, șoferița de TIR, virală pe Tik Tok? Românca face furori la volan

Cine e Adriana Oltean, șoferița de TIR, virală pe Tik Tok? Românca face furori la volan

GALERIE FOTO (5) Cine e Adriana Oltean, șoferița de TIR, virală pe Tik Tok_

Cine e Adriana Oltean, șoferița de TIR, virală pe Tik Tok? Adriana Olteanu a devenit cunoscută în România datorită filmărilor pe care le postează pe Tik Tok. Mai exact, tânăra este șoferiță de TIR, și a impresionat pe toată lumea cu ambiția sa de a ajunge la volanul camionului.

Cine e Adriana Oltean, șoferița de TIR, virală pe Tik Tok? Românca face furori la volan

Cine e Adriana Oltean, șoferița de TIR, virală pe Tik Tok? Adrian Oltean a devenit vedetă pe Tik Tok, având 321.000 de urmăritori, iar postările sale sunt apreciate de zeci de mii de fani. Adriana este șoferiță de TIR și a șocat pe toată lumea cu priceperea ei. Cine e Adriana Oltean, șoferița de TIR, virală pe Tik Tok? Într-o transmisie live din fața TIR-ului pe care îl conduce, o urmăritoare o întreabă cât de mult contează înălțimea persoanei pentru a conduce un camion. Imediat, Adriana i-a răspuns urmăritoarei sale la întrebare. „Bună Andreea, am văzut că m-ai întrebat dacă contează înălțimea pentru a fi șofer de camion. Ei bine, eu am un metru 58 și chiar nu contează înălțimea, pentru că poți să-ți reglezi scaunul și volanul.”, a venit Adrianei.

Astfel, postarea sa a strâns nu mai puțin de 160.000 de vizualizări în 22 de ore și aproape 15.000 aprecieri. Adriana are o audiență extrem de mare. În urmă cu câteva zile, a postat un video care a strâns 933.000 de vizualizări. De asemenea, peste 600.000 de vizulizări a strâns și la videoclipul în care, la volanul camionului pe care îl conduce, a cumplat semiremorca încărcată într-un depozit din Spania. Tânăra a fost surprinsă făcând perfect toate manevrele la volanul TIR-ului. Și pe Instagram, Adriana este o adevărată vedetă. Aceasta are aproape 19.000 de oameni care-i urmăresc contul. Adriana Oltean este originară din Reteag, Bistrița. În vârstă de 28 de ani, blondina este căsătorită în Spania, în Almeria, soțul său fiind și el șofer de camion.

Adriana, admirată de toți bărbații

Nu putem contrazice faptul că Adriana a înnebunit toți bărbați cu formele sale apetisante, dar cu toate astea, corpul său pare a fi în contradicție cu slujba pe care o practică. Nu este un secret că a fi șofer de TIR necesită multe ore de condus și multă muncă, iar pentru Adriana, aceste lucru sunt doar detalii, pentru că pare extrem de pasionată de bijuteria pe care o conduce.

A fi șofer de camion nu este o meserie ușoară, dar este la mare căutare, având în vedere că se câștigă foarte bine. În timp ce un șofer de camion poate câștiga suma de 2.500 lei net pe lună, pentru cursele internaționale salariul poate ajunge și până la 1.500 de euro net pe lună. În ultima vreme, nu doar bărbații aleg această meserie, ci și femeile. O altă șoferință de camion este Mălina Elena Ghilesci, care a fost desemnată cea mai frumoasă șoferiță din România, într-un concurs organizat pe Facebook. Tânăra are 23 de ani și este din Botoșani, iar Mălina a declarat că nu se vede făcând altceva pe viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: