Redactia.ro
Home » Știri » Cine e artistul care a intonat imnul României la parada de 1 Decembrie? Puțini știu că este fiul unui celebru lăutar

Cine e artistul care a intonat imnul României la parada de 1 Decembrie? Puțini știu că este fiul unui celebru lăutar

Cine e artistul care a intonat imnul României la parada de 1 Decembrie? Puțini știu că este fiul unui celebru lăutar

Iată cine este artistul care a intonat imnul României la parada de 1 Decembrie! Puțini știu că este fiul unui celebru lăutar.

Cine este artistul care a intonat imnul României la parada de 1 Decembrie

Parada militară de 1 Decembrie din Capitală a avut parte de un moment special anul acesta, aducând în prim-plan talentul artistic al unui tânăr interpret. Alexandru Constantin, cunoscut și sub numele de scenă Alex Gigantu’, a fost ales să intoneze imnul României într-o interpretare memorabilă la evenimentul ce marchează Ziua Națională a țării.

Puțini știu că este fiul unui celebru lăutar

Acesta este fiul celebrului lăutar Nicu Gigantu! Alexandru Constantin a reușit să impresioneze atât participanții la paradă, cât și telespectatorii, cu o interpretare ireproșabilă a imnului național. Într-un gest de mândrie și patriotism, el a adus un omagiu țării și a transmis emoții puternice prin vocea sa puternică și sigură.

Experții în muzică au remarcat nu doar calitățile vocale ale lui Alexandru Constantin, ci și modul în care a abordat interpretarea. Tehnic impecabil, artistul a renunțat la ajutoarele tehnice, cum ar fi o tabletă, alegând să transmită imnul României doar prin forța vocii sale. Acest aspect a subliniat cunoștințele și respectul său pentru versurile imnului național.

Nu este o surpriză faptul că Alex Gigantu’ a fost susținut de corul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”, alcătuit din 100 de studenți. Colaborarea lor a contribuit la crearea unei atmosfere încărcate de emoție și patriotism, marcând astfel un moment deosebit în cadrul paradei, potrivit romaniatv.net.

Rădăcini în muzica populară românească

Alexandru Constantin nu este doar un artist talentat, ci și urmașul unei personalități remarcabile în lumea muzicii populare românești. Tatăl său, Nicu Gigantu’, a scris istorie la celebrul restaurant Casa Doina, oferind spectacole unice timp de mulți ani. Astfel, prestația fiului la parada militară reprezintă o continuare a tradiției muzicale în familia Gigantu’.

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: