Redactia.ro
Home » Știri » Cine e bărbatul care a violat o tânără și l-a ucis pe tatăl acesteia în propria casă la Corbu? E dat în căutare

Cine e bărbatul care a violat o tânără și l-a ucis pe tatăl acesteia în propria casă la Corbu? E dat în căutare

Cine e bărbatul care a violat o tânără și l-a ucis pe tatăl acesteia în propria casă la Corbu

Cine e bărbatul care a violat o tânără și l-a ucis pe tatăl acesteia în propria casă la Corbu? Caz șocant în Constanța. Autoritățile sunt în alertă după ce un bărbat necunoscut a violat o tânără și l-a ucis pe tatăl acesteia. Autorul crimei purta cagulă, iar poliția a apelat la ajutorul cetățenilor pentru a-l identifica.

Cine e bărbatul care a violat o tânără și l-a ucis pe tatăl acesteia în propria casă la Corbu? E dat în căutare

Cine e bărbatul care a violat o tânără și l-a ucis pe tatăl acesteia în propria casă la Corbu? Poliția din Constanța sunt în alertă după ce un bărbat a violat o tânără și l-a  ucis pe tatăl acesteia. Autoritățile îl caută și la această oră pe autorul crimei. Bărbatul a intrat în casa unei familii din localitatea Corbu, județul Constanța. Din primele informații, tatăl fetei, în vârstă de 20 de ani a fost ucis prin înjunghiere. Apelul la 112 a fost făcut de fiica mai mică a victimei.

Suspectul avea cagulă, motiv pentru care autorităților le este greu să-l identifice.Potrivit unchiului fetei, suspectul a violat-o iar tatăl a încercat sp o apere, dar a fost înjunghiat mortal. „M-a sunat soţia la ora 4 fără 20 şi mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuţitul în fratele meu şi a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriaţi. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare, iar fratele meu a încercat să-şi apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surpinşi. Fratele şi cumnata mea erau oameni obişnuiţi, munceau”, a declarat pentru Ziua de Constanţa fratele celui omorât.

În urma tragediei, ministrul MAI, Lucian Bode a declarat că ancheta este în desfășurare, iar doi martori au fost audiați. „Ancheta este în derulare în dosarul de la Corbu. Avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba despre ora în care suspectul v-a fi reținut. Avem doi martori cheie. Vom vedea care este mobilul acestei crime. Vom vedea ce a fost: răzbunare ori jaf. Este important ca echipa de la fața locului sa-l aducă în fața instanței. Vorbim despre un dezaxat, cel care a putut să facă așa. Chiar si așa, cetățenii de pe litoral trebuie să știe că sunt în siguranță. Românii sunt în siguranță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: