Redactia.ro
Home » Monden » Cine e bărbatul cu care Denisa Tănase s-a căsătorit în secret! Imagini de la evenimentul din Franța GALERIE FOTO

Cine e bărbatul cu care Denisa Tănase s-a căsătorit în secret! Imagini de la evenimentul din Franța GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (8) Cine e bărbatul cu care Denisa Tănase s-a căsătorit în secret! Imagini de la evenimentul din Franța GALERIE FOTO

Denisa Tănase și Mircea Brânzei au devenit oficial soț și soție în urmă cu doar câteva zile! Ceremonia a avut loc în mare secret, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză. Pentru nu mulți se așteptau la acest lucru, oamenii se întreabă acum, cine este soțul artistei. 

Cine e bărbatul cu care Denisa Tănase s-a căsătorit în secret

Denisa Tănase, cunoscută pentru faptul că a cântat cu sora ei în trupa ”Bambi”, este într-o relație cu Mircea Brânzei din 2017. Cei doi au apucat să se cunoască destul de bine în acest timp, să înceapă afaceri împreună și să se gândească la planurile de viitor. Din acest motiv, cei doi s-au căsătorit discret, însă foarte elegant la Nisa.

Cei doi au fost mereu discreți când a venit vorba despre relația lor, iar acest lucru i-a ajutat foarte mult să se dezvolte ca și cuplu. Aceasta a declarat în urmă cu ceva timp că vrea să fie echilibrată cu ea și de aceea păstrează discreția cu privire la viața personală.

Cine e bărbatul cu care Denisa Tănase s-a căsătorit în secret! Imagini de la evenimentul din Franța GALERIE FOTO

”Viaţa privată am învăţat să o ţin pentru mine. Am fost împreună, într-adevăr în Dubai. El e motorul care m-a activat pentru acest nou proiect despre care sper să vă pot povesti în curând. Eu am scris o nouă piesă, dar m-a inspirat viaţa Ralucăi. Totul porneşte de la un sâmbure de adevăr, dar până nu simt că e momentul să divulg mai multe despre viaţa mea personală nu o să o fac. Vreau să fiu în echilibru cu mine” a declarat Denisa Tănase în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Proaspătul soț al Denisei Tănase, Mircea Branzei, este un tânăr afacerist. El are mai multe centre de înfrumuseţare şi săli de sport moderne în Capitală. De asemenea, cei doi s-au apucat și de afaceri împreună. Aceștia au cumpărat în rate un studio și un apartament în Dubai. Potrivit fostei soliste, un studio ca cel cumpărat de ei are prețuri care încep de la 149 de mii de euro.

Cine e bărbatul cu care Denisa Tănase s-a căsătorit în secret! Imagini de la evenimentul din Franța GALERIE FOTO

”Am dat un avans și avem niște rate. Construcția se va termina în aprilie 2021 și vom plăti până în 2022 pentru un proiect, iar pentru celălalt proiect până în 2024. Am luat 2 camere într-un proiect nou, (…) o insulă artificială construită pe apă, între Palm și Dubai Marina, și un studio chiar pe Palm. Muncim foarte mult și vrem să ne investim banii într-un mod responsabil. (…) Dorim să-l închiriem, plus că noi mergem des acolo și ne dorim să și stăm”, a declarat Denisa într-o emisiune TV.

Cine e bărbatul cu care Denisa Tănase s-a căsătorit în secret! Imagini de la evenimentul din Franța GALERIE FOTO

Ce spune Denisa Tănase despre primul copil

Denisă Tănase, fosta membră a trupei ”Bambi”, a dezvăluit în urmă cu ceva timp că își dorește să devină mămică mai repede. Acum că nunta a avut loc, oricând își poate îndeplini dorința, iar noi așteptăm cu sufletul la gură anunțul ei.

“Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a mărturisit cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: