Redactia.ro
Home » Știri » Cine e bărbatul de 35 de ani care s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri de birouri din București

Cine e bărbatul de 35 de ani care s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri de birouri din București

GALERIE FOTO (4)

Un bărbat de 35 de ani și-a pus capăt zilelor miercuri seară, în Capitală, aruncându-se în gol de la etajul 25 al unei clădiri de birouri. Iată cine era tânărul și de ce a recurs la acest gest nesăbuit!

Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 25

Miercuri noapte, în jurul orei 22:20, polițiștii din București au fost alertați prin apel la 112 cu privire la un bărbat care s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri de birouri. Potrivit martorilor, bărbatul se afla în acele momente la restaurantul amplasat la acel etaj, iar la un moment dat a ieșit pe terasă pentru a fuma. Fără să stea pe gânduri, în doar câteva secunde, bărbatul s-a aruncat în gol, sub privirile îngrozite ale câtorva persoane.

La fața locului, bărbatul nu a lăsat niciun bilet de „Adio” și nici nu și-a motivat în vreun fel intenția vizavi de cei prezenți. „În cursul serii de 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția București.

Cine era bărbatul care s-a sinucis

Din primele informații, este vorba despre un tânăr de doar 35 de ani. La acest moment, autoritățile nu au făcut publică identitatea tânărului, așa că nu se poate cunoaște motivul real al acestui gest cutremurător.

Surse din anchetă spun doar că tânărul se afla singur la o masă în restaurant, iar mai apoi s-a deplasat tot neînsoțit către terasa restaurantului, de unde s-a aruncat în gol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: