Redactia.ro
Home » Monden » Cine e cumnata Simonei Halep? Tânăra a atras toate privirile cu ținutele sale

Cine e cumnata Simonei Halep? Tânăra a atras toate privirile cu ținutele sale

GALERIE FOTO (6) Cine e cumnata Simonei Halep Tânăra a atras toate privirile cu ținutele sale

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Cei doi au avut în jur de 300 de invitați la marele eveniment de la malul mării. Pe lângă mireasă, care a fost în centrul atenției, și cumnata a reușit să atragă privirile participanților. 

Cine e cumnata Simonei Halep? Tânăra a atras toate privirile cu ținutele sale

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc miercuri, 15 septembrie. Aproximativ 300 de invitați au luat parte la celebrul eveniment de la malul mării, care s-au distrat așa cum au știut mai bine. Mireasa a fost personajul principal de la eveniment, însă se pare că a mai fost cineva care a atras atenția. Este vorba despre cumnata jucătoarei de tenis.

Luminița Halep este soția fratelui Simonei, Nicolae. Aceasta este o prezență discretă, se afișează doar la evenimentele de familie și pe Instagram, acolo unde mai postează câteodată diferite imagini. Absolventă a Universității Ovidiu, provine dintr-o familie de muzicanți, părinții ei au cântat în formația Kavalla.

Luminița și Nicolae Halep au doi copii, o fetiță și un băiețel. Întreaga familie a participat la nunta Simonei, însă cumnata jucătoarei de tenis a făcut furori. Pe zi, ea a îmbrăcat o rochie verde-neon, foarte mulată pe corp și fără bretele, iar seara, aceasta și-a schimbat ținuta și a apărut într-o rochie lungă, vaporoasă, cu un imprimeu leopard și decoltată în zona bustului.

Ce a spus Simona Halep despre un copil cu Toni Iuruc

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute sportive din România. Însă, sportiva a păstrat mereu discreția cu privire la viața personală. Campioana, ajunsă la vârsta de 29 de ani, a discutat despre viitor și despre faptul că mereu și-a dorit o familie. Sportiva vorbește rar despre viața personală și ajunge rar să vorbească despre subiectele mai delicate.

”Cele mai fericite zile din viața mea în tenis au fost atunci când am câștigat Roland Garros la junioare, când am devenit și numărul 1 și a fost ultimul turneu pe care l-am jucat la junioare, deci am încheiat junioratul in top. După, vin finalele de Grand Slam pe care le-am câștigat și, bineînțeles, semifinala de la Beijing în care am bătut-o pe Ostapenko și am devenit numărul 1 WTA. Cred că a deveni numărul 1 a fost, poate, cea mai tare senzație pe care am trăit-o pentru că aveam trandafirii aceia în brațe și parcă nu mai voiam să le dau drumul. Erau ai mei și voiam să stea acolo. A fost cel mai puternic moment”, i-a povestit sportiva lui Andi Moisescu în cadrul unui interviu.

Simona Halep a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să devină mamă și a mărturisit că această postură va depăși orice senzație pe care a experimentat-o până acum în tenis.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a mai spus sportiva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: