Redactia.ro
Home » Monden » Cine e femeia care s-a urcat pe scenă la concertul lui Smiley! Fanii nu se așteptau la asta

Cine e femeia care s-a urcat pe scenă la concertul lui Smiley! Fanii nu se așteptau la asta

GALERIE FOTO (3) Cine e femeia care s-a urcat pe scenă la concertul lui Smiley! Fanii nu se așteptau la asta

Concertul lui Smiley de la Neversea a fost extraordinar, iar la un moment dat s-a petrecut ceva neașteptat! Iată despre ce vorba!

Cine s-a urcat pe scenă la concertul lui Smiley

Festivalui Neversea, cel mai mare de pe litoralul românesc, a avut loc în perioada 6-9 iulie 2023. Printre artiștii care au urcat pe scenă a fost și Smiley, care a făcut atmosferă și care și-a bucurat nespus fanii. La un moment dat, s-a petrecut ceva total neașteptat.

Chiar când Smiley era pe scenă, o vedeta a mers să-l îmbrățișeze în fața mulțimii pe cântăreț. Fanii au fost în extaz. Cea care i-a devenit soție lui Smiley la finalul lunii mai, în acest an, a urcat pe scenă. Gina Pistol, căci despre ea e vorba, nu a cântat, dar a ținut să danseze cu iubitul ei partener de viață.

Așa ceva asemănător s-a mai petrecut și anul trecut, în timpul unui concert, când Gina Pistol a cântat alături de Smiley melodia „Ne vedem noi” spre fericirea celor de față.

Ce diferență de vârstă este între Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley sunt printre cei mai îndrăgite vedete din România. Puțini știu însă și care este diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți, care s-au căsătorit recent.

Smiley (pe numele lui real, Andrei Maria) s-a născut pe 27 iulie 1983, ceea ce înseamnă că are 39 de ani în prezent, iar Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980, deci are 42 de ani. La un calcul simplu, diferența de vârstă între cei doi este de 2 ani și 7 luni, așadar, Gina Pistol este mai în vârstă decât partenerul ei.

Evident, vârsta nu este nicio problemă. Smiley este îndrăgostit până peste cap de Gina Pistol și a descris-o cu cele mai frumoase cuvinte de-a lungul timpului. Cei doi formează un cuplu de mai bine de șase ani și au împreună o fetiță, pe Josephine.

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om”, a mărturisit Smiley în urmă cu ceva vreme despre relația lui cu Gina Pistol, în podcastul lui Damian Drăghici de pe Youtube.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: