Redactia.ro
Home » Monden » Cine e fratele Vladuței Lupău? Vedeta a postat o fotografie cu el și cumnata sa

Cine e fratele Vladuței Lupău? Vedeta a postat o fotografie cu el și cumnata sa

GALERIE FOTO (7)

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, însă puțini sunt cei care îi cunosc familia. Celebra artistă le-a împărtășit de curând fanilor din mediul online mai multe fotografii speciale cu familia ei și a dezvăluit ce relație are cu cumnata sa. 

Cine e fratele Vulpiței Lupău?

Vlăduța Lupău se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Cântăreața de 29 de ani se bucură de un succes formidabil în lumea muzicii, are o carieră la care mulți doar visează, dar are alături o familie minunată, care o susține din toate punctele de vedere. Artista este foarte atașată de rudele ei, mai ales de partenerul de viață, Adi Rus.

Mulți nu știu, însă, că Vlăduța nu este singurul copil al familiei Lupău. Artista mai are un frate. Vedeta a dezvăluit recent printr-os erie de fotografii, că mai are un farte tânăr care este căsătorit.

Fratele Vlăduței Lupău se numește Bogdan și are o parteneră la fel de frumoasă ca el, pe nume Simina.

Între Vlăduța Lupău și cumnata ei există o relație foarte strânsă, după cum se poate observa și din imagini. De curând a fost ziua Siminei, iar artista i-a urat un „la mulți ani”  călduros și pe contul ei de Instagram. Mai mult, vedeta a mărturisit că între ea și familia fratelui există o legătură extrem de strânsă.

„Familie! La mulți ani!!! Nași, cumnați… prieteni!”, a scris Vlăduța Lupău la InstaStory.

Vlăduța Lupău și Adi Rus

Vlăduța Lupău are toate motivele să fie fericită. Nu doar că este o femeie împlinită din punct de vedere profesional, dar este iubită și de un bărbat demn de ea. În prezent, Vlăduța Lupău este căsătorită de mai bine de un an de zile cu portarul echipei CFR Cluj, Adi Rus. Bărbatul este fiul fostului chestor de poliție, Toma Rus, care a fost secretar de stat în Ministerul de Interne. Se pare că vedeta s-a iubit în trecut și cu fiul omului de afaceri Vasile Mureșan.

Însă, soția lui Adi Rus a avut o viață amoroasă tumultuoasă, dar a fost răsfățată cu lucruri care mai de care mai luxoase. Mai mult, s-a zvonit că Vlăduța Lupău s-ar fi iubit și cu Armin Nicoară, saxofonistul formației în care cântă.

,,Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus câtăreața de muzică populară.

Și saxofonistul a negat vehement o presupusă relație cu Vlăduța, dar nu la fel de convingător.

,,Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap”, a declarat saxofonistul.

Mai mult, surse apropiate artistei sunt de altă părere.

Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: