Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cine e Lavinia, concurenta de la Insula Iubirii. A lucrat la un restaurant în Irlanda, dar și-a dat demisia

Cine e Lavinia, concurenta de la Insula Iubirii. A lucrat la un restaurant în Irlanda, dar și-a dat demisia

Telespectatorii care urmăresc Insula Iubirii vor să știe totul despre concurenții pe care îi urmăresc în fiecare luni și marți, de la 20:30, pe Antena 1. Lavinia este una dintre concurentele de la Insula Iubirii 2022. În sezonul al șaselea, ea și restul colegelor ei vor trece prin cel mai dur test al fidelității. Vor conviețui timp de 21 de zile alături de cele mai provocatoare ispite masculine, iar tentația se anunță a fi una mare. Cu această ocazie, va vedea dacă relația dintre ea și Rey este una cu adevărat menită să dureze.

Cine e Lavinia, concurenta de la Insula Iubirii

Lavinia este una dintre concurentele de la Insula Iubirii din acest sezon. Ea și iubitul ei,  Reimond, au venit tocmai din Irlanda pentru a se înscrie la emisiune. Între ei există o diferență mică de vârstă, de doar un an, ea fiind mai mare. Aceștia vor să își testeze relația, mai ales că au mai avut probleme cu infidelitatea în trecut.

De-a lungul relației, Lavinia și iubitul ei s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Au venit pe Insula Iubirii pentru a afla în ce direcție se îndreaptă relația lor. Lavinia și Reimond au o relaţie care ţine de 4 ani. Szabolcs Nagy Reimond lucrează în construcții și locuiește în Irlanda, iar partenera lui, Lavinia, a lucrat la un restaurant, însă și-a dat demisia recent.

Laviniei de la Insula Iubirii pare că îi place mult să pozeze, chiar și în ipostaze sexy. Potrivit descrierii sale de pe Facebook, ea are și un motto. Acesta este: „I like the idea of craziness with discipline’ – („Îmi place ideea de nebunie cu disciplină’).

Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia

Cea mai recentă ediție Insula Iubirii a scos la iveală unele probleme vechi în relația dintre concurenții Rey și Lavinia. Bărbatul a răbufnit în urma afirmațiilor făcute de tânără cu privire la maturitatea lui și a avut o reacție dură. Acesta a dat de înțeles că partenera lui nu și-ar fi asumat responsabilitățile de mamă. Mai mult, aceasta ar fi fugit de ele.

Tânărul a avut o reacție acidă la adresa iubitei lui, Lavinia, după ce a vizionat un filmuleț în care ea spune că îl consideră imatur. În timp ce vorba cu ispita Ali Habron, concurenta i-a spus că e de părere că partenerul ei e mult prea imatur pentru ea.

Rey a călcat deja strâmb în emisiune față de Lavinia

Rey nu a mai rezistat tentației și a sărutat-o pe Eda, ispita de care e atras și alături de care petrece tot timpul de la începutul show-ului.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: