Redactia.ro
Home » Monden » Cine e logodnicul lui Carmen Negoiță, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în dragoste pe concurenta Bravo, ai stil!

Cine e logodnicul lui Carmen Negoiță, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în dragoste pe concurenta Bravo, ai stil!

GALERIE FOTO (4)

Carmen Negoiță este în al nouălea cer! Concurenta de la Bravo, ai stil! a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Iar cererea a fost una cât se poate de inedită, după cum chiar ea a povestit.

Carmen Negoiță a făcut anunțul cel mare în gala showului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta a îmbrăcat o spectaculoasă rochie de mireasă, moment în care a mărturisit tuturor colegelor, juraților și fanilor emisiunii cum a fost cerută în căsătorie de logodnicul ei.

Cine e logodnicul lui Carmen Negoiță

Logodnicul lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! este politicianul Cătălin Boboc. El este bărbatul care a făcut-o pe frumoasa bloggeriță să creadă din nou în dragoste, la mai bine de 11 ani de la divorțul de Ionuț Negoiță, afaceristul și fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo.

Așa cum s-a întâmplat și cu Carmen Negoiță, și Cătălin Boboc a trecut prin divorț, după o căsnicie eșuată. Mai mult, are, la rândul său, copil după căsnicia anterioară.
Prima poză cu noul iubit postată de fosta soție a afaceristului Ionuț Negoiță a fost chiar la începutul verii, atunci când a dezvăluit și cum s-au cunoscut.

Cătălin Boboc, logodnicul lui Carmen Negoiță

În vârstă de 45 de ani, Cătălin Boboc are un băiat din căsnicia anterioară. Așadar, între el și Carmen Negoiță este o diferență de patru ani. Însă la capitolul pasiuni, se pare că amândoi sunt pasionați de călătorii și cluburi!

„Suntem împreună de doua luni. In urma cu doua luni am fost invitate mai multe persoane la o masa, iar el se afla acolo. Am vorbit si am ramas impreuna. Suntem foarte bine, Catalin este un om bun. Inca nu am plecat in vreo vacanța, pentru ca el are destul de multa treaba”, dezvăluia Carmen Negoiță, la sfârșitul lunii iunie.

Cătălin Boboc a fost candidatul Alianţei PNL – Brăila Nouă pentru preşedinţia Consiliului Judeţean și a obţinut un scor de 23,94% în alegerile locale din 27 septembrie 2020. Atunci PNL Brăila a obţinut la nivel de judeţ 26,5%.

În cele din urmă, Cătălin Boboc a ocupat funcţia de prefect al judeţului Brăila în perioada decembrie 2019 – august 2020. Între 2012 – 2016 a fost senator PNL în Circumscripţia electorală nr.9 Brăila, potrivit Agerpres.

În prezent, Cătălin Boboc este Secretar de Stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, minister condus de Raluca Turcan.

Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat în 2010

După 11 ani împreună, Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat în 2010. Cei doi copii ai cuplului, Ingrid (20 ani) și Harry (19 ani) au rămas cu mama lor. Dar din păcate, despărțirea dintre cei doi foști soți nu a fost deloc lipsită de scandal.

„Am aflat din presă că a depus dosarul de divorţ, de la un ziarist. M-am supărat foarte tare când am văzut şi alte declaraţii date la întâmplare despre noi, doar pentru imagine. Mă aşteptam să-mi spună când va depune divorţul, dar nu. Şi mi-a interzis să păstrez numele dobândit în căsătorie. Mi-a zis să mă aştept la orice, la ce-i mai rău”, declara la acel moment Carmen Negoiță.

În cele din urmă, au reușit să facă pace și ea a rămas cu cei doi copii, dar și cu o mare parte din avere. Chiar după divorț, Carmen Negoiță afirma că are atât de mulți bani încât nu trebuie să mai muncească vreodată.

Cu toate acestea, nu s-a lăsat de tot de muncă. În cele din urmă, Carmen Negoiță și-a deschis o cofetărie cu deserturi raw-vegane, dar a început și o carieră în fashion blogging.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: