Redactia.ro
Home » Monden » Cine e mama lui Teo Trandafir. Prezentatoarea de la Kanal D o divinizează

Cine e mama lui Teo Trandafir. Prezentatoarea de la Kanal D o divinizează

GALERIE FOTO (5) Cine e mama lui Teo Trandafir.

Cine e mama lui Teo Trandafir. Prezentatorea Tv de la Kanal D face parte din generația care au schimbat televiziunea din România. Teo Trandafir este considerată una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare tv din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum arată cea care i-a dat viață. Cert este că vedeta o idolatrizează pe mama sa cu care are o relație specială.

Cine e mama lui Teo Trandafir. Prezentatoarea de la Kanal D o divinizează

Cine e mama lui Teo Trandafir. Se află deja de ani buni în vizorul publicului și este apreciată de multă lume. Teo Trandafir se poate declara o femeie împlinită, având o carieră de succes, dar și o viață personală bună. De-a lungul anilor, vedeta tv a încercat să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor.

Dacă tatăl său a mai fost văzut, mama lui Teo Trandafir a ales că stea departe de camera de luat vederi. Teo a ales să fie în vizorul tuturor încă din tinerețe, dar părinții săi au preferat să nu se implice. Ambii părinți ai prezentatoarei tv au fost întotdeauna discreți, cu toate că au avut lângă ei o adevărată vedetă. Invitată într-un podcast de Cătălin Măruță, Teo Trandafor a vorbit deschis despre familia sa. Întrebată despre cea care i-a dat viață, vedeta a folosit cele mai frumoase cuvinte pentru a-și descrie mama. „Lui mami nu-i place să se vorbească despre ea. Mama este genul ală de profesoară și franceză. E delicată, o doamnă adevărată, e o doamnă care nu se scarpină nicăieri.Singurul loc în care s-a expus a fost într-un unic interviu, destul de ferit„, a spus Teo despre mama sa, Elena Niță.

Teo Trandafir impreuna cu fiica si mama sa

Conform prezentatoarei tv, mama sa este în continuare profesoară,ajutând copii speciali. Mai mult, Teo a declarat că mama sa se ocupă foarte mult în educația acestor copii. „Mama este un subiect personal, asa cum ar fi putut fi si tata, dar el a ales sa fie mai vocal. Mama, dimpotriva, este genul acela delicat, care nu se expune. De cand o stiu eu pe mama, am vazut-o o singura data simtindu-se bine in public, la nunta mea, atunci si atat! Nu este ca si cand as avea o temere in a aborda subiectul despre mama, decat ca ei nu ii place acest lucru si incerc sa ii respect intimitatea„, declara vedeta în urmă cu puțin timp.

Teo Trandafir are o relație specială cu fiica sa

Deși nu a avut noroc în dragoste, Teo Trandafir o are alături de fiica sa, Maia, în vârstă de 21 de ani. Cele două au o relație specială. Cu toate că nu a adus-o ea pe lume, tânăra a ales-o pe vedeta tv să-i fie mamă. ”De când era copil, tocmai pentru că știam că va veni acest moment (n.r. al adolescenței), nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă. Și reciproca este valabilă. Ne-am respectat spațiul personal. Momentele ei trebuie să și le trăiască cum simte ea. Se duce în cameră, face ce are de făcut, vorbește cu cine vrea. Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva”, a declarat Teo Trandafir despre fiica sa. Prezentatoarea Tv a declarat într-un interviu că fiica sa i-a spus, într-o discuție, că îi e frică să nu o dezamăgească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: