Redactia.ro
Home » TV » Cine e Mihaela Dinu de la Visuri la cheie? Cum arată casa ridicată de la 0 de femeie si fiul ei cel mare FOTO/VIDEO

Cine e Mihaela Dinu de la Visuri la cheie? Cum arată casa ridicată de la 0 de femeie si fiul ei cel mare FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (16)

Cine este Mihaela Dinu de la Visuri la cheie și cum arată casa pe care ea și fiul ei cel mare au ridicat-o de la zero? Aceasta este întrebarea pe care oamenii o adresează înainte de a descoperi povestea emoționantă a femeii și a familiei ei. Aceștia au dat viață visului lor de a avea o casă confortabilă și primitoare, prin intermediu emisiunii „Visuri la cheie”. Iată toate detaliile! 

Cine e Mihaela Dinu de la Visuri la cheie

După două săptămâni de așteptare pline de emoții, Mihaela Dinu și copiii ei au revenit acasă pentru a vedea rezultatul muncii echipei „Visuri la cheie” și, cu siguranță, a fost o revenire care le-a atins sufletele.

Fiica cea mare a Mihaelei, Lili, a fost martoră la transformarea uimitoare a casei lor. A fost o vedere pe care nu a mai avut-o de mult timp. Mama ei, Mihaela, radia de fericire! Motivele pentru bucuria ei erau mai mult decât evidente. Arhitecții și echipa „Visuri la cheie” au realizat un adevărat miracol, transformând vechea lor casă într-un cămin protector și extrem de confortabil pentru toți membrii familiei.

Cum arată casa ridicată de la 0 de femeie si fiul ei cel mare

Unul dintre aspectele care au impresionat cel mai mult a fost curtea, creată cu grijă și talent de arhitecta Oana Boghiu. Aceasta a reușit să creeze o adevărată oază de verdeață care îi îmbie pe toți cei care pășesc în această curte să pornească într-o călătorie către un „tărâm magic”. Aleea centrală, iluminată pe ambele părți, te conduce direct către elementul central al amenajării, o casă complet vopsită în alb.

Interiorul a fost reamenajat pentru a maximiza spațiul și funcționalitatea. Acum, fiecare colț al casei este folosit în mod inteligent, oferind familiei Dinu spațiu suficient pentru a trăi și a crea amintiri minunate.

Bucătăria a fost transformată într-un spațiu modern și luminos, iar zona de zi este primitoare și caldă. Dormitoarele au fost personalizate pentru fiecare membru al familiei, iar fiecare detaliu a fost ales cu grijă pentru a aduce o notă personală în fiecare cameră.

Un alt aspect care a făcut această casă cu adevărat specială este atenția la detalii. Piesele de mobilier și decorațiunile au fost alese cu grijă pentru a se potrivi stilului și personalității familiei. Fiecare element adăugat are o poveste și o semnificație specială pentru Mihaela și copiii ei.

Dacă la început era o căsuță mică, neterminată, cu BCA-urile la vedere, stâlpii turnați greșit, polistiren nu exista pe casă… acum s-a întregit casa, s-a mărit. Știi cum se zice, că albul mărește și negrul micșorează, de aceea am ales să o fac albă, toată”, a mărturisit Oana Boghiu, arhitecta care s-a ocupat și de fațada casei. 

Nu mă așteptam să fie așa de frumos”, a susținut Nelu, impresionat de munca arhitecților și constructorilor. 

Astfel, Mihaela Dinu de la Visuri la cheie și-a transformat visul în realitate, cu ajutorul echipei talentate din spatele emisiunii. Casa lor, ridicată de la zero, este acum o oază de confort și frumusețe, care reflectă cu adevărat dragostea și devotamentul unei mame pentru familia ei. Este o poveste impresionantă despre perseverență și determinare, care ne amintește că visurile pot deveni realitate cu efort și iubire.

 

Sursa foto: protv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: