Redactia.ro
Home » Sport » Cine e noul antrenor al Simonei Halep? Cu cine l-a înlocuit tenismena pe Darren Cahill

Cine e noul antrenor al Simonei Halep? Cu cine l-a înlocuit tenismena pe Darren Cahill

Simona Halep a pus stop colaborării sale cu Darren Cahill, iar anunțul a venit într-un moment în care nimeni nu se aștepta. Celebra româncă a făcut anunțul despărțirii de antrenor chiar când toată lumea o știa în luna de miere. Însă un alt anunț important vine chiar de ziua ei!

Simona Halep și-a anunțat noul antrenor, despre care a afirmat că întotdeauna a avut o afinitate. Iată cu cine l-a înlocuit pe Darren Cahill.

Simona Halep, anunțul făcut chiar de ziua ei despre noul antrenor

Înaintea plecării spre Statele Unite ale Americii, unde va participa la Indian Wells, Simona Halep a anunțat cine este înlocuitorul lui Darren Cahill în echipa sa tehnică.

Este vorba de Adrian Marcu va colabora în staff-ul Simonei Halep și cu Daniel Dobre, cel cu care sportiva lucra când a câștigat Wimbledon, colaborare care s-a reluat în luna mai a acestui an, după despărțirea de Artemon Apostu-Efremov.

”Domnul Dobre este în echipă și a venit și domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut o afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poți la acest nivel, e presiune.

Sunt emoții înaintea meciurilor. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine și trebuie să am și eu încredere în ea, să îmi ofere liniște”, a anunțat Simona Halep, scrie As.ro.

Simona Halep, la a doua colaborare cu noul antrenor

Nu este prima dată când Simona Halep a lucrat pe teren cu noul antrenor. Celebra sportivă a mai colaborat cu Adrian Marcu la finalul anului 2013, când a cucerit trei trofee, New Haven, Moscova și Sofia, performanțe în urma cărora a încheiat sezonul pe locul 11 mondial.

Primul turneu care va oficializa reloarea colaborării este Indian Wells, programat în perioada 6 – 17 octombrie. Ulterior, Simona Halep va juca la Kremlin Cup, la Moscova, și Transylvania Open, de la Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: