Redactia.ro
Home » Știri » Cine e noul iubit al Marianei Moculescu. Bărbatul provine dintr-o familie foarte înstărită. „Doamne, ce bine e să fii așa!”

Cine e noul iubit al Marianei Moculescu. Bărbatul provine dintr-o familie foarte înstărită. „Doamne, ce bine e să fii așa!”

Mariana Moculescu s-a ales cu iubit bogat

Iată cine este noul iubit al Marianei Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu. Bărbatul provine dintr-o familie de oameni înstăriți, după spusele ei.

Cine e noul iubit al Marianei Moculescu. Bărbatul provine dintr-o familie înstărită. „Doamne, ce bine e să fii așa!”

Mariana Moculescu a încheiat relația cu milionarul italian și, după vreme îndelungată de singurătate, acum repetă povestea. Ea s-a cuplat cu un individ care ar proveni, la fel, dintr-o familie foarte înstărită și cu afaceri în mai multe țări.

„Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm! Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată”.

„De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”, a spus Mariana Moculescu la Antena Stars.

Pe noul iubit, fosta soția a lui Horia Moculescu l-a cunoscut prin intermediul unei prietene. Acesta s-ar apropia de vârsta de 54 de ani, pe care o are ea, așa că ar trebui să se înțeleagă bine împreună și să fie pe aceeași lungime de undă. Simte și o chimie între ei, totodată, pe care nu o simte cu oricine.

„Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (…) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe Whats App, și mi-a zis Nu te cred, babe. (…) Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”, a dezvăluit Mariana Moculescu, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: