Redactia.ro
Home » Știri » Cine e „omul negru” de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Fanii sunt îngroziți de silueta misterioasă, îmbrăcată în robă

Cine e „omul negru” de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Fanii sunt îngroziți de silueta misterioasă, îmbrăcată în robă

GALERIE FOTO (3) Cine e „omul negru” de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Fanii sunt îngroziți de silueta misterioasă, îmbrăcată în robă

Cine e „omul negru” de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Fanii sunt îngroziți de silueta misterioasă, îmbrăcată în robă.

Cine e „omul negru” de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Fanii sunt îngroziți de silueta misterioasă, îmbrăcată în robă

Încoronarea lui Charles ca Regele Charles al III-lea a reprezentat un moment istoric important pentru Marea Britanie și pentru familia regală britanică. Cu toate că monarhia britanică a trecut prin schimbări și modernizări în ultimii ani, ceremonia de încoronare a reprezentat o ocazie de a celebra tradiția și istoria acestei instituții deosebite.

Încoronarea a reprezentat un moment de unitate și de mândrie pentru britanici, care sunt cunoscuți pentru afecțiunea lor față de monarhie. Charles a afirmat că va continua să servească poporul britanic cu toată inima și că va îndeplini cu onoare și respectabilitate rolul său de rege.

Astfel, Charles, în vârstă de 73 de ani, a devenit cel mai în vârstă monarh britanic care a fost încoronat pentru prima dată în istoria modernă. El a fost pregătit pentru această responsabilitate de-a lungul întregii vieți, fiind primul în linia de succesiune încă din 1952, când Regina Elisabeta a II-a a fost încoronată.

Prințul Charles a fost fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al Prințului Philip, Duce de Edinburgh. S-a născut la 14 noiembrie 1948 și este primul în linia de succesiune la tronul britanic.

În ziua de ieri, ziua încoronării lui Charles, 6 mai 2023, au avut loc numeroase momente care au atras atenția tuturor. Spre exemplu, s-a vorbit mult despre o silueta misterioasă, ceva ce părea a fi un personaj dintr-un film, mai degrabă.

Pe mulți, această siluetă i-a înfricoșat. Bărbatul, îmbrăcat în hainele întunecate ale unui personaj mitologic, în timp ce purta un obiect care semăna cu o coasă, a fost filmat în timp ce se plimba pe lângă ușile abației, a transmis Pro TV. Iată, mai jos, un filmuleț video care a devenit viral pe Twitter.

Foto: captură Twitter
Foto: captură Twitter

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: