Redactia.ro
Home » Știri » Cine e profesoara care și-a înjunghiat propriul copilul, apoi a încercat să se sinucidă. Vecinii spun că la ea veneau și alți copii la meditații

Cine e profesoara care și-a înjunghiat propriul copilul, apoi a încercat să se sinucidă. Vecinii spun că la ea veneau și alți copii la meditații

tentativa de suicid brasov

Un vaz cutremurător a avut loc în Brașov. O profesoară de matematică în vârstă de 60 de ani a încercat să-și ucidă propriul fiu, apoi s-a îndreptat spre gară cu intenția de a-și pune capăt zilelor. Vecinii femeii sunt șocați de cele petrecute și nu pot înțelege cum s-a ajuns la o asemenea situație.

O profesoară de matematică a încercat să-și ucidă fiul, apoi s-a îndreptat spre calea ferată pentru a se sinucide

Gestul extrem al profesoarei de matematică a avut loc după ce între ea și fiul său, cu retrard mental, a izbucnit un conflit. Profesoara de matematică nu a stat prea mult pe gânduri, a luat un cuțit și și-a înjunghiat fiul în mod repetat în mai multe zone ale corpului, apoi a plecat de acasă. S-a îndreptat spre gară, cu intenția de a-și pune capăt zilelor. A înghițit un pumn de pasile, apoi s-a așezat pe calea ferată și a așteptat sosirea primului tren. Ea a fost lovită, dar nu mortal. Un echipaj de ambulanță a preluat-o pentru a-i oferi îngrijirile medicale necesare.

Tânărul a sunat la 112 și a relatat că este rănit. Medicii au sosit la fața locului și l-au preluat de urgență. „Plăgi la nivelul abdomenului, antebraț și mână stângă. Pacientul părea cu un retard psihic. Nu a putut să dea detalii. Era singur, aflat la domiciliu”, a spus pentru Antena 3 CNN, Steluţa Coţiu, director medical Ambulanţa Braşov.

Vecinii femeii se află în stare de șoc și nu pot înțelege cum s-a ajuns la asemenea situație

Vecinii se află în stare de șoc și nu pot crede că femeia, profesoară de matematică, a fost în stare să comită o asemenea faptă. Mi se pare tragic, vă dați seama, știu că e profesoară, știu că veneau foarte mulți copii la dânsa. Nu l-am mai văzut de un și ceva pe copil, a declarat una dintre veciniele agresoarei.

Atât femeia, cât și fiul ei au fost supuși intervențiilor chirurgicale, iar în prezent se află internați, sub supravegherea medicilor. „În acest moment, pacientul este pe secția de chirurgie generală, în ușoară ameliorare, conștient. Mama se află pe secția de chirurgie toracică, în ușoară ameliorare”, a spus pentru Antena 3 CNN, Romeo Boancă, medic coordonator UPU Braşov.

Sursă foto Observator

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: