Redactia.ro
Home » Știri » Cine e românul care a cumpărat cu 36.000 de euro un avion și ce planuri are cu el. Aeronava a fost transportată în miez de noapte pe străzile din București VIDEO

Cine e românul care a cumpărat cu 36.000 de euro un avion și ce planuri are cu el. Aeronava a fost transportată în miez de noapte pe străzile din București VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Într-o mișcare surprinzătoare și îndrăzneață, un român a achiziționat un avion de pasageri cu doar 36.000 de euro și își propune să-l transforme într-o casă de vacanță inedită. Aeronava, odată aparținând omului de afaceri Ovidiu Tender, a fost achiziționată de către Costin Gavrilescu, deschizându-se astfel calea către o transformare spectaculoasă. Iată toate detaliile!

Cine e românul care a cumpărat cu 36.000 de euro un avion și ce planuri are cu el

În mijlocul nopții de vineri spre sâmbătă, străzile din București au fost martorele unui spectacol neobișnuit, un avion McDonnel Douglas, lung de 45 de metri și înalt cât un bloc cu trei etaje, traversându-le pe o platformă uriașă. Transportul a fost o provocare imensă, costând jumătate din prețul inițial al aeronavei, dar acest lucru nu a descurajat pasiunea și determinarea lui Gavrilescu de a-și duce proiectul la bun sfârșit.

Odată cu intrarea în insolvență a companiei de zbor care deținea avionul, acesta a fost scos la licitație de către Fisc, oferind o oportunitate unică pentru entuziaștii din domeniu. Gavrilescu, inspirat de visul de a avea propria lui casă de vacanță, nu a ezitat să se lanseze în această aventură.

„Am luat eu circularul şi în câteva zile am tăiat aripile. A fost dificil să îl pun pe trailer, să îl pregătim de pus pe trailer. Să îl punem pe trailer, mai ales că nu am mai făcut asta”, a declarat Costin Gavrilescu, pentru Observator.

Aeronava a fost transportată în miez de noapte pe străzile din București 

Noul proprietar nu doar că a achiziționat avionul, dar își propune să-l transforme complet într-o locuință confortabilă și inedită. Cu o suprafață de 112 metri pătrați, avionul va fi complet mobilat, iar scaunele vor fi dezasamblate pentru a face loc unei noi vieți înăuntru. De la o cabină păstrată intactă pentru a fi admirată sau transformată într-un simulator de zbor, la o zonă de sufragerie și o terasă, planurile lui Gavrilescu sunt pline de creativitate și viziune.

„Cabina, teoretic, va rămâne aşa. Mă gândesc să o fac ori să o păstrez intactă aşa, ori să o transform într-un simulator de zbor. După care o zonă de sufragerie, aşa, loc de întâlnire cu toată lumea, eventual cu o masă, cu nişte scaune. Acolo aş vrea să înlocuiesc una din uşi să poţi ieşi pe terasă”, a mai spus Costin Gavrilescu.

 

Sursa foto: Libertatea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: