Redactia.ro
Home » Știri » Cine e și cu ce se ocupă Ion Maticiuc? Totul despre tatăl lui Codin Maticiuc

Cine e și cu ce se ocupă Ion Maticiuc? Totul despre tatăl lui Codin Maticiuc

Fost consilier economic la Teheran, Ion Maticiuc a devenit ulterior unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri români, specializându-se pe piața imobiliară și pe cea de produse petrochimice. Este, totodată, tatăl lui Codin Maticiuc, personaj destul de cunoscut în showbizul românesc.

Ion Maticiuc, cine e si cu ce se ocupa

S-a speculat de mai multe ori că Ion Maticiuc ar fi avut o carieră în cadrul Serviciului de Informații Externe (SIE) și că a ocupat funcția de consilier economic al României la Teheran înainte de evenimentele din 1989, cunoscut sub numele de Revoluția Română. După întoarcerea în țară, el a devenit rapid unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România. Despre averea sa nu există detalii precise, dar se estimează că valorează zeci de milioane de euro. El și-a concentrat activitățile în principal în industria imobiliară și în sectorul produselor petrochimice.
De asemenea, există informații că Ion Maticiuc ar fi fost implicat într-o companie de tip offshore numită Simber Industries, înregistrată în Insulele Virgine Britanice. Această firmă a fost activă în afaceri în România și este înregistrată pe numele lui Ion Maticiuc, Codin Maticiuc și al soției fiului său.

Codin Maticiuc, despre tatăl său

Cunoscut drept un „playboy” autohton, Codin Maticiuc a vorbit des despre faptul că a trăit, multă vreme, în umbra reușitelor tatălui său. Chiar de curând, cu ocazia zilei de naștere a afaceristului, Codin a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna să-și facă tatăl mândru. „La 33 de ani erai cel ma tânăr ambasador român, eu scoteam o carte despre cluburi și f*t*t. Apoi ai construit un business, o familie și o casă. Am o familie frumoasa și eu, un business cu care mă chinui supraviețuiesc și locuiesc într-o casă construită de tine. Ai construit un orfelinat cu 2.5 milioane de euro. Cred că anul acesta abia voi renova îndeajuns de multe spitale încât să egalez această sumă”, spunea Codin Maticiuc.

Ion Maticiuc despre fiul său, Codin

La rândul său, Ion Maticiuc n-a ascuns faptul că, multă vreme, fiul său l-a dezamăgit cu alegerile lui în viață și că și-a dorit ca el să ajungă un om de ispravă. Odată cu implicarea în campaniile de binefacere a fiului său, Ion Maticiuc recunoștea că fiul său i-a câștigat, în sfârșit, admirația și respectul. „Pentru prima oară se descurcă! Cu adevărat muncește! Până acum, marketing-ul e de el, atât!”, spunea Ion Maticiuc.

Cine e mama lui Codin Maticiuc

Părinții lui Codin, Ion și Smaranda Maticiuc, au dus o viață discretă, în ciuda statului lor de milionari. Au fondat mai multe companii și s-au implicat activ, de-a lungul anilor, în mai multe campanii umanitare. Și despre mama sa, Codin a vorbit foarte rar. Tot cu ocazia unei aniversări, acesta i-a dedicat o postare în mediul online celei care i-a dat viață, mărturisindu-i admirația.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: