Redactia.ro
Home » Monden » Câte femei au trecut prin patul lui Codin Maticiuc. Craiul de Dorobanți a oprit numărătoarea la peste 100, dar realitatea întrece orice imaginație

Câte femei au trecut prin patul lui Codin Maticiuc. Craiul de Dorobanți a oprit numărătoarea la peste 100, dar realitatea întrece orice imaginație

Codin Maticiuc, despre insultele și criticile aduse inițiativei Spitalelor Publice din Bani Privati: „Cei care urlă împotriva noastră...”

Codin Maticiuc este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România, devenit extrem de îndrăgit mai ales după apariția în filme celebre. A fost mereu un personaj extravagant, care a știut cum să atragă atenția și a fost râvnit de multe femei. A devenit un bărbat serios acum, la casa lui, dar se pare că prin patul său au trecut câteva sute de domnișoare.

Codin Maticiuc a avut peste 300 de femei

Codin Maticiuc a deținut titlul de cel mai râvnit burlac din showbizul românesc. A devenit celebru pentru viața de lux pe care o trăiește, pentru petrecerile extravagante pe care le organiza și stilul său nonconformist. Este acum serios, iubește o singură femeie, căreia i se dedică în totalitate, dar nu putem uita câte au mai trecut prin patul lui pe vremea când era un Don Juan.

Recent, Codin Maticiuc și Anghel Damian au fost invitați la emisiunea lui Selly de pe YouTube, „Detectorul de minciuni”, unde celor doi le-a fost testată sinceritatea. Au primit acolo întrebări care mai de care mai picante, iar pentru Craiul de Dorobanți a fost cu adevărat o provocare cea despre numărul femeilor care i-au trecut prin pat.

Acesta a mărturisit că au fost foarte multe, dar s-a oprit din numărat la 120. Întrebat dacă a avut mai mult de 350 de femei, a răspuns negativ, însă detectorul a spus că minte. Astfel, se pare că a depășit acest număr, dar încă este departe de celebrul Ilie Năstase, despre care umblă zvonul că s-ar fi iubit cu peste 2000 de femei de-a lungul anilor.

„Nu știu. M-am oprit din numărat la 120 de femei, la 22 de ani, dar nu contează. Atunci număram, era perioada când punctam orice. Nu știu sigur dacă la 22 de ani m-am oprit din numărat, poate la 23-24.. Dar la un moment dat număram. Am văzut că Ilie Năstase ajunsese la 2000 de femei, nu știu dacă era adevărată informația, dar așa se spunea atunci. Concluzia e că nu știu!”, a spus Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, un bărbat fidel

Codin Maticiuc are acum 42 de ani și a dat uitării viața de noapte și nebuniile pe care le făcea în trecut. Este un iubit și un tată responsabil acum și spune că nu și-a înșelat niciodată partenera de viață. Sunt împreună de câțiva ani și au împreună două fetițe, iar relația lor este cât se poate de serioasă.

Toată lumea se întreabă, însă, când se vor căsători. Cei doi nu au în plan să facă acest pas prea curând, pentru că nu le plac petrecerile și nu cred că este căsătoria motivul pentru care doi oameni se iubesc. Totuși, dacă fiica lor cea mare le va cere asta, o vor face imediat.

‘’Dar nici nu spun NU, că nu e ca și cum sunt împotrivă. Dacă îmi cere Smaranda că visează o nuntă și vrea mai repede, o iau repede pe mami să vadă cum este o nuntă. Ce mare lucru, că nu sunt atât de împotrivă?”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: