Redactia.ro
Home » Monden » Cine e și cum arată fratele prezentatorul de la Survivor România! ”Eroul meu și inspirația mea”

Cine e și cum arată fratele prezentatorul de la Survivor România! ”Eroul meu și inspirația mea”

GALERIE FOTO (2) Cine e și cum arată fratele prezentatorul de la Survivor România! ”Eroul meu și inspirația mea”

Toți îl știu pe Daniel Pavel, prezentatorul sezonului 2 din Survivor România 2021, însă puțini sunt cei care știu cine este și cum arată fratele său. Cei doi au o relația foarte apropiată!

Cine e și cum arată fratele prezentatorul de la Survivor România! ”Eroul meu și inspirația mea”

Danil Pavel este plecat de câteva luni buni în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru Survivor România 2021. Acesta este prezentatorul emisiunii, și fiind de atât de mult timp acolo a stat departe de familia lui.

Cu toate că toți îl știu pe Daniel Pavel pentru performanțele sale în carieră, puțini știu cine este fratele acestuia. Prezentatorul de la Survivor a postat de curând un mesaj pe Instagram în care îi urează la mulți ani fratelui său, pe care nu l-a mai văzut de jumătate de an.

Daniel Pavel le-a dezvăluit tuturor cum arată fratele său care a împlinit recent 40 de ani, cel pe care l-a numit de mai multe ori drept modelul său și omul care l-a ajutat să ajungă cine este astăzi. Fratele prezentatorului de la Survivor este o persoană activă și reușește să aibă un corp atent lucrat, asta și datorită meseriei pe care o practică, mai exact cea de instructor de fitness.

”40’s is the new 20’s. Fratele meu, eroul meu și inspirația mea! La mulți ani!”, este mesajul pe care Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, l-a postat pe contul de Instagram.

Cine e și cum arată fratele prezentatorul de la Survivor România! ”Eroul meu și inspirația mea”

Mai mult, prezentatorul a dezvăluitcă toate sfaturile venite din partea fratelui său au conceput pentru el un antrenament special pentru Survivor.

”Am noroc să am în familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se află în România, așa că ne-am adaptat la această situație și am primit setul de antrenament prin skype. Că fost înotător de performanță, o vreme am folosit facilitățile oferite de bazinele publice din Viena. Fiind însă un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost închise, așa că acum am găsit un refugiu în jocuri periodice cu mingea de fotbal și baschet”, povestea Daniel Pavel în urmă cu mai multe luni.

Ce ocupația a avut Daniel Pavel înainte de Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, este un sportiv desăvârșit. A făcut înot de performanță, judo, polo, scrimă, dar și arte marțiele. Acesta a vorbit pentru VIVA! despre relația sa cu sportul, ce a făcut înainte de venirea la Survivor, precum și care este marele regret al vieții sale.

”Înotul este, fără doar și poate, piatra de temelie a formării mele ca sportiv. A fost urmat de polo pe apă, ca o prelungire firească, întreruptă doar de faptul că ajunsesem la Constanța, imediat după Revoluție, pentru liceu. Primul contact cu scrima a fost tot în anii de înot la CSS 2 București, la 23, cum îi spuneam noi pe atunci, când tatăl meu, un adevărat Cus DAmato (cel care l-a antrenat spre campion al lumii pe Iron Mike Tyson) pentru mine și fratele meu, a găsit o oportunitate de a face și scrimă. Scrima este mai mult un sport al minții, o folosire judicioasă a geometriei spațiului. Mie-mi plac nespus săbiile medievale, occidentale și orientale”, a povestit Daniel în urmă cu ceva timp.

De asemenea, Daniel Pavel are și un regret. Se pare că prezentatorul de la Survivor România regretă foarte mult că nu a făcut Medicina.

”Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama, cadru medical o viață, și să urmez Medicina. Simt că aș fi putut să-mi vindec semenii pe o specializare medicală sau să lucrez ca medic militar. Dar rămâne doar la stadiul de „what if și de eventual script pentru vreun proiect de viitor, pentru scris”, a mai spus Daniel Pavel pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: