Redactia.ro
Home » Monden » Cine e și cum arată soția bucătarului Jamie Oliver. Jools i-a născut 5 copii

Cine e și cum arată soția bucătarului Jamie Oliver. Jools i-a născut 5 copii

GALERIE FOTO (2) Jamie Oliver

Cu toții îl știm pe celebrul bucătar britanic, Jamie Oliver, însă puțini știu și cine este soția sa. Pe numele său Jools, ea l-a făcut tată a cinci copii, de-a lungul anilor, pe Jamie Oliver.

Cine e și cum arată soția bucătarului Jamie Oliver. Jools i-a născut 5 copii

Jamie Oliver este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari la nivel global. Bucătarul în vârstă de 46 de ani a făcut furori, de-a lungul anilor, cu preparatele sale delicioase și a devenit inspirație pentru ceilalți. Joi, Jamie Oliver și soția lui, Jools, au împlinit 21 ani de căsnicie. Pentru a reaminti acest lucru, Jools a postat pe rețelele de socializare imagini din perioada nunții, dar și un clip din prezentul lor, în care ea se joacă cu unul dintre copii, scrie Hellomagazine.

Jamie Oliver și Jools s-au căsătorit în anul 2000 și sunt împreună de pe vremea când erau adolescenți, mai exact, de la vârsta de 17 ani. Cu ocazia celebrării celor 21 de ani de mariaj, Jools a ținut și să scrie câteva cuvinte frumoase despre partenerul ei de viață.

 

Ce credeai că primești și …ce ai, de fapt (…) Îți mulțumesc că mă iubești așa cum sunt! Acum ai cinci copii, care mă urmăresc de fiecare dată când vine vorba de un dans de bucătărie.Te iubesc atât de mult soțul meu, legendă absolută!” ”, a scris Jools în dreptul imaginilor postate pe rețelele de socializare.

Foto: Captură video Jools Oliver, în timp ce dansează cu unul dintre copii

Jools și Jamie Oliver voiau să-și reînnoiască jurămintele în 2020

Jame și Jools Oliver au cinci copii împreună: Poppy, 19 ani, Daisy Boo, 18 ani,  Petal Blossom, 12 ani, Buddy 10 ani ș River, patru ani.

Jools Oliver, soția lui Jamie Oliver: „Avem 5 copii și 2 îngerași pe care  i-am pierdut” – Alexandra Nadane

Jools și Jamie Oliver voiau să-și reînnoiască jurămintele, în 2020, când marcau 20 de ani de mariaj, dar pandemia le-a anulat evenimentul. „Jools vrea să se căsătorească din nou. O vom face complet diferit”, spunea anul trecut, Jamie Oliver.

jamie-jools-oliver-wedding-day

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: