Redactia.ro
Home » Stil de viață » Jamie Oliver ne împărtășește o rețetă de pâine de casă cu puține ingrediente

Jamie Oliver ne împărtășește o rețetă de pâine de casă cu puține ingrediente

paine jamie oliver

Pandemia de coronavirus nu a fost prevăzută de niciunul dintre noi. Și, în timp ce de această situație nu se bucură majoritatea oamenilor, trebuie să spunem, perioada în care am fost nevoiți să ne petrecem cât mai mult timp în casă a avut câteva aspecte pozitive.

Mulți oameni au profitat de timpul lor suplimentar pentru a încerca hobby-uri noi. De fapt, unul dintre cele mai populare pare să fi fost creativitatea în bucătărie. Gătitul, inițial, este văzut ca ceva ce ne consumă prea mult timp și, dacă nu avem timpul necesar la dispoziție, ar putea fi văzut ca o povară. Însă, în acest context, a părut cel mai relevant lucru de făcut.

Una dintre cele mai căutate rețete pe internet în timpul carantinei? Pâinea!

Are sens, nu? Adică, expresia „cel mai bun lucru de la pâinea feliată” a fost creată cu un motiv. Pâinea ambalată este gustoasă, însă mersul la magazinul alimentar a reprezentat un lux în ultimele luni. Totuși, pâinea de casă nu are grad de comparație cu pâinea din comerț. Înțelegem de ce atât de mulți oameni au ales să prepare singuri o pâine de la zero.

Dacă nu v-ați încumetat să preparați o pâine până acum – bucătarul britanic Jamie Oliver vă vine în ajutor, împărtășind cea mai ușoară rețetă de pâine de casă.

A face pâine poate părea intimidant la început, dar aveți încredere în noi: nu este atât de greu pe cât pare. Rețeta lui implică doar o mână de ingrediente și nu necesită mult timp pentru a le îmbina – sau, cel puțin, durează mult mai puțin timp decât o rețetă standard de pâine.

„Există mii de rețete de pâine, cu făini diferite, unele au drojdie proaspătă, altele au drojdie uscată, altele nu au drojdie în compoziție”, spune Jamie Oliver. „Avem la dispoziție numeroase opțiuni, dar vreau să v-o ofer pe cea mai simplă, deoarece există atât de mulți dintre voi care nu au făcut niciodată pâine.”

Rețeta pâinii făcute de Jamie Oliver

Rețeta este, de asemenea, foarte versatilă – puteți adăuga diferite arome sau toppinguri și o puteți prepara în forma sau dimensiunea dorită. Puteți face pâinici sau câteva pâini mari pentru a le folosi la sandwich-uri (rețineți că din această rețetă vor ieși două pâini de dimensiuni normale).

„Puteți face atât de multe activități în această perioadă. Totuși, cred, mai mult ca oricând, că este momentul propice să faceți asta”, spune Oliver.

Ești gata să abordezi această rețetă? Tot ce ai nevoie pentru a începe sunt drojdia, făina, apa și sarea. Îl vom lăsa pe Jamie Oliver să preia de aici! Urmăriți videoclipul de mai jos în care este prezentat modul de preparare al celei mai simple rețete de pâine pe care o veți face vreodată.

Ați mai preparat vreodată pâine? Considerați că este momentul potrivit să încercați? Ce hobby-uri ați ales în ultima perioadă?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: