Redactia.ro
Home » Știri » Cine e șoferul care a provocat gravul accident din Pașcani, în care Alexiei i-au fost smulse ambele brațe. Bărbatul este șocat de ce s-a întâmplat: „Am 35 de ani de când conduc autocare”

Cine e șoferul care a provocat gravul accident din Pașcani, în care Alexiei i-au fost smulse ambele brațe. Bărbatul este șocat de ce s-a întâmplat: „Am 35 de ani de când conduc autocare”

Șoferul care a comis cumplitul accident din Pașcani, cu 25 de victime, nu-și explică nici acum cum s-a petrecut tragedia. Bărbatul, de-o vârstă mijlocie, este complet devastat și spune că niciodată în cei 35 de ani de experiență în domeniu nu i s-a întâmplat să nu poată controla autocarul.

Cine e bărbatul care a provocat accidentul din Pașcani

În urma tragediei din Pașcani, o tânără adolescentă s-a ales cu brațele smulse. Din fericire, Alexia a scăpat cu viață, iar medicii au reușit să-i reatașeze ambele brațe printr-o operație complexă, care a durat 20 de ore. Cel care se face vinovat de acest accident este chiar șoferul autocarului în care Alexia se afla.

Bărbatul spune că nu a mai putut stăpâni autocarul și că nu s-a mai confruntat niciodată cu această situație în 35 de ani de experiență. „ Am 35 de ani de când conduc autocare, n-am avut niciun accident, n-am avut nimic, n-am putut să concep vreodată că n-o să pot stăpâni o mașină în drum. S-a întâmplat în două secunde. Ce vă pot spune este că urma o curbă și am observat mâzgă pe jos, cum au adus tractoarele care au lucrat pământul”, a mărturisit șoferul autocarului, pentru BZI.ro.

Marcel Politic este șocat de accidentul pe care l-a produs

Pe nume Marcel Politic, șoferul autocarului a povestit pas cu pas cum a ajuns la această tragedie. „ Am călcat frâna, am simțit cum mașina s-a dus într-o parte, iar atunci am dat drumul. Din experiența mea, când dai drumul la frână, mașina se redresează, dar nu s-a mai întâmplat așa, în două secunde s-a dus”, a mai adăugat Marcel Politic, pentru sursa citată mai sus.

Scurt după acest moment, gravul accident s-a petrecut. Marcel își poate stăpâni cu greu lacrimile atunci când rememorează acest moment: „După șocul ală a început panica, toți răcneau, au început să vină salvările, a venit poliția. Nu pot să explic nimănui prin ce situație am trecut, dar nu aș dori nici celui mai mare dușman al meu să treacă prin așa ceva. Mă bucur că fata a putut fi operată și îi mulțumesc lui Dumnezeu încontinuu că nu a rămas infirmă. Am și eu copii, nepoți și știu ce înseamnă, mulțumesc lui Dumnezeu că au scăpat toți cu viață”, a mai spus șoferul autocarului.

Cât despre viteza cu care se deplasa, Marcel asigură că și-a adaptat viteza de mers la condițiile de drum. „ Nu aveam viteză. Maxim 60 la oră aveam”, a mai declarat șoferul.
Şoferul nu avea poliţă RCA, astfel că victimele nu vor primi despăgubiri de la firma de asigurări, ci doar dacă vor da în judecată firma de transport sau şoferul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: