Redactia.ro
Home » Știri » Cine e tânărul care a murit înfruntându-i pe teroriștii Hamas. E numit „Îngerul cu părul creț” după ce a salvat viața a două fete

Cine e tânărul care a murit înfruntându-i pe teroriștii Hamas. E numit „Îngerul cu părul creț” după ce a salvat viața a două fete

Conflictul declanșat în Israel de militanții Hamas continuă să cauzeze tot mai multe victime. Un tânăr de 22 de ani a fost omorât într-o manieră brutală, însă a reușit să salveze viețile a două fete, în Israel, înfruntându-i pe militanții Hamas.

Cine e tânărul care a murit înfruntându-i pe teroriștii Hamas

Ori, care lucra ca barman la un festival muzical lângă granița cu Gaza, a devenit una dintre numeroasele victime ale militanților Hamas. Când grupul a lansat atacul, conform informațiilor, tânărul și-a sunat tatăl, comunicându-i că nu vrea să se retragă, ci să îi înfrunte pe atacatori. A fost ultima oară când au auzit vocea tânărului. Doar la câteva zile mai târziu au aflat, urmărind televizorul, că fiul lor reușise să salveze viețile a două fete, conform digi24.ro.

Un tânăr de 22 de ani a salvat viețile a două fete în Israel. Fratele lui Ori, Shay Arad, a oferit un interviu în care a discutat despre fratele său, care a fost omorât de militanții Hamas. Shay Arad relatează că Ori i-a telefonat tatălui lor în jurul orei 7. Era calm și, după spusele lui Shay Arad, i-a mărturisit tatălui lor că sunt înconjurați de teroriști care au închis toate căile de acces și au început să tragă.

„Ne impușcă cu mitraliere, cu Kalashnikov, aruncă cu grenade și trebuie să fac ceva. Nu am altă variantă. Trebuie să îi confrunt. Nu vreau să fiu o țintă sigură, să fug cu mașina, să mă ascund în tufișuri, sau să mă ascund în copaci. O să procedez exact pe dos, o să îi confrunt”. Aceasta este decizia pe care a luat-o fratele meu, iar tata i-a spus: „Fă ce trebuie să faci. Cred că vei face ce crezi că e mai bine în momentul ăsta”. A fost ultima dată când ne-am auzit cu fratele meu. Apoi am văzut două fete care au dat un interviu în presa din Israel. Una dintre ele spunea că un înger cu părul creț care conducea un Jeep gri le-a salvat viața.”, a declarat fratele lui Ori, Shay Arad, pentru sursa menționată anterior.

E numit „Îngerul cu părul creț” după ce a salvat viața a două fete

Conform relatărilor bărbatului, cele două tinere erau blocate pe drum, fără vehicul. Toate mașinile care trecuseră pe lângă ele refuzaseră să se oprească. Ori, însă, a făcut-o. Când le-a observat, tânărul de 22 de ani ar fi oprit autovehiculul și le-ar fi cerut fetelor să se urce, asigurându-le că le va conduce acasă.

„Au pornit la drum dar după doar câteva minute zeci de teoriști i-au blocat și au început să îi împuște. Ea ne-a spus că l-au împușcat pe fratele meu care a pierdut controlul volanului iar mașina s-a răsturnat de două ori. Fratele meu și-a pierdut cunoștința iar fetele, care aveau răni minore, s-au prefăcut că sunt moarte. După aproximativ jumătate de oră, fratele meu și-a revenit și nu pot să spun decât că un monstru a venit să termine treaba. Monstrul a tras un întreg încărcător în fratele meu. L-a împușcat inclusiv în față, ca să fie sigur că nu va supraviețui. Așa a murit fratele meu. Cele două fete s-au ascuns sub cadavrul lui pentru aproximativ 3 ore până când cineva a venit și le-a scos de acolo.”, a mai povestit fratele lui Ori.

Tânărul în vârsă de 22 de ani a fost înmormântat ieri

Shay Arad, fratele lui Ori, a dezvăluit că în ziua precedentă și-a însoțit fratele pe ultimul său drum, subliniind că până miercuri, familia nu primise nicio informație oficială despre el.
„Suntem distruși complet. Până la urmă, s-a dus să fie barman la o petrecere care celebra viața. Festivalul acesta era despre viață, natură și răul absolut a venit și i-a luat viața fără niciun motiv. Nu am cuvinte să spun cum mă simt…Este groaznic. Cred că toate țările liberale care vor să trăiască în pace și care respectă viața, iubirea și prietenia trebuie să se unească și să elimine acest rău absolut. Pentru că azi e Israel dar mâine va fi altă țară. Va ajunge peste tot. Hamas e ISIS.”, a mai spus bărbatul în interviul acordat pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: