Redactia.ro
Home » Știri » Cine e tânărul găsit mort într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca. Are 17 ani și locuia cu bunica sa

Cine e tânărul găsit mort într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca. Are 17 ani și locuia cu bunica sa

sinucidere

Descoperire șocantă într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca. Trupul neînsuflețit al unui adolescent de doar 17 ani a fost găsit într-o pădure din localitatea Soporu de Câmpie. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și continuă să ancheteze cazul pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul adolescentului.

Cum a fost găsit adolescentul. Ce ipoteze iau în calcul oamenii legii

Conform informațiilor apărute în presa locală, adolescentul de 17 ani a fost găsit de către o mătușă a sa în apropierea pădurii. El avea o pungă pe cap, prinsă de gât cu bandă izolatoare, pentru a nu mai putea respira, așadar anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii. Pe trupul tânărului nu au fost găsite urme de violență care să indice faptul că acesta ar fi fost agresat de o altă persoană.

Mama adolecentului lucra de ceva vreme în Germania, iar acum este așteptată să sosească în România pentru a-și îngropa copilul.

Mătușa adolescentului a făcut descoperirea macabră

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost alertați în cursul serii de luni, prin apel la 112, de către o femeie care ar fi raportat că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri, s-ar afla un tânăr mort. După ce au făcut cercetările necesare, oamenii legii au identificat persoana decedată ca fiind un adolescent din comuna Frata, în vârstă de 17 ani, care locuia cu bunica sa, părinții lui fiind divorțați.

Cea care i-a alertat pe polițiști a fost chiar mătușa acestuia. Conform primei ipoteze pe care oamenii legii o iau în calcul, adolescentul ar fi decis să0și pună capăt zilelor, din motive care nu sunt încă cunoscute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: