Redactia.ro
Home » Știri » Cine erau cei doi tineri care au fost uciși cu brutalitate la Iași. Anchetatorii au descoperit un detaliu macabru despre crimă

Cine erau cei doi tineri care au fost uciși cu brutalitate la Iași. Anchetatorii au descoperit un detaliu macabru despre crimă

România a rămas înmărmurită în momentul în care vestea că doi tineri din Iași și-au pierdut viața într-un mod tragic. Cei doi au fost uciși cu brutalitate, iar anchetatorii încă fac eforturi să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat cu ei. Au deja un cerc de suspecți, iar justiția își va face treaba negreșit în această tragedie.

Cine erau cei doi tineri care au fost uciși cu brutalitate la Iași

Un incident teribil a avut loc sâmbăta aceasta la Iași. Doi tineri au fost găsiți fără suflare într-o vilă din Iași, iar ancheta este în plină desfășurare. Victimele au fost ucise cu brutalitate, apoi au fost incendiate de cel care le-a luat viața. Pe lângă acest gest macabru, anchetatorii au mai descoperit un detaliu care i-a îngrozit.

Este vorba de un cuplu, o tânără de 23 de ani de naționalitate română și iubitul său în vârstă de 25 de ani, cetățean marocan. Amândoi erau studenți la Universitatea de Medicină şi Farmacie și locuiau cu chirie într-o vilă rezidențială din Iași.

Cei care au informat autoritățile cu privire la dispariția lor au fost părinții tânărului, care nu reușeau deloc să-l contacteze. Îngrijorați, au sunat de peste hotare la Poliție, oferind toate detaliile necesare pentru găsirea acestuia.

Anchetatorii au descoperit un detaliu macabru despre crimă

Au fost găsiți fără viață în locuința lor, cu urme vizibile de violență pe trupuri. Făptașul a incinerat victimele, dar nu s-a oprit aici cu brutalitățile. Ulterior, a mai fost descoperit un cadavru ucis cu brutalitate. Este vorba de animalul de companie al cuplului, o pisică care a sfârșit în același mod ca stăpânii săi.

„Persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 ani, cetăţean marocan, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 ani, era prietena primului. Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere.”

Ancheta este în plină desfășurare, iar anchetatorii au deja un cerc de suspecți. Alți doi studenți de origine marocană au fost identificați de autorități și chemați în calitate de martori. Până la găsirea ucigașului, aceștia urmează să fie în atenția Poliției și vor ajuta la stabilirea circumstanțelor în care tinerii au fost omorâți.

Având în vedere brutalitatea crimei, nu a fost exlusă încă posibilitatea unei răzbunări. Gabriela Culda, psiholog criminalist, a atras atenția asupra detaliilor care ar putea indica că cei doi au fost victimele unei persoane care a intențional să le facă mult mai mult rău decât a le lua viața.

 „Este foarte important să se vadă dacă incendierea s-a produs înainte sau după moartea victimei. Sunt autori care incendiază şi vor ca victima să simtă cât mai multă durere, de regulă poate fi vorba de răzbunare, sau sunt autori care omoară, fie că îşi propun sau nu, şi încearcă să îşi ascundă urmele.”, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: