Redactia.ro
Home » Monden » Cine este adevărata Gina Felea? Caută şi în prezent fete pentru nightclub-urile din Torino

Cine este adevărata Gina Felea? Caută şi în prezent fete pentru nightclub-urile din Torino

Gina Felea

Gina Felea este o româncă stabilită în Italia care a devenit cunoscută după ce a postat mai multe filmulețe pe YouTube în care încerca să racoleze tinere pentru cluburile sale de noapte din Torino.

Cine este Gina Felea. Ce face aceasta acum

Gina Felea este o româncă din Italia, care a reușit să își deschidă două cluburi de noapte în torino. Aceasta avea nevoie disperată de angajate, astfel că s-a filmat în timp ce le făcea tinerelor o ofertă de muncă. Iată cum suna anunțul care a făcut-o faimoasă pe româncă.

„Mă numesc Gina. Sunt româncă, dar locuiesc în Italia de 11 ani. De cinci ani sunt patroana a două cluburi aici în Italia și acest video îl fac special și îl adresez tuturor persoanelor de a veni să lucreze la mine.

Ofer cazare și toate condițiile necesare pentru o muncă satisfăcătoare. Dau ajutor fetelor care au nevoie de un sprijin moral, pentru că știu cum este când pleci de acasă, la 19 ani, fără niciun ajutor, pe un drum străin. Mi-a fost foarte greu și mie, de aceea, toate fetele, vor avea tot ajutorul meu posibil”, este mesajul prin care Gina Felea a devenit cunoscută.

Totuși, aceasta le explică încă de la început fetelor că nu trebuie să se aștepte să se îmbogățească peste noapte.

„Dacă nu ați mai lucrat vreodată în acest domeniu, nu vă imaginați că o să cuceriți lumea din primul contract, că vă veti îmbogăți peste noapte. Acest lucru se întâmplă, de obicei, după un minim de 10 luni – maxim 24 luni, (depinde de cât sunteți voi ambițioase și de clubul în care ati nimerit). Dar între timp viața bună și banii nu vă vor lipsi cu siguranță nici măcar o clipă”, a scris Gina Felea pentru doritoare.

Ce carieră voia să urmeze Gina Felea când era mică

Gina Felea dorea să devină medic veterinar, dar, în acel moment, familia ei nu avea posibilități materiale pentru a o trimite la școală, așa că a decis să facă o școală de asistente.

„Puteam să devin medic veterinar, fără examen, cu drept de bursă. Am fost la olimpiadă. Nu aveam bani să merg la Iași, la facultate, trebuia să îmi iau chirie. Nu am putut să mă angajez, m-am înscris la o școală de asistente, nu am vrut să fiu o povară pentru nimeni. (…) Am lucrat o perioadă în Brașov, ca barmaniță. Patronul a vrut să îmi facă o «surpriză», dar am reușit să scap”, a povestit Gina Felea.

Ulterior, ea a plecat în Italia și după ce a lucrat ca damă de companie a reușit să strângă 40.000 de euro și să își deschidă cele două nightclub-uri.

„Apoi a venit cineva la mine și mi-a spus că prietena lui este impresară și că trimite fete în Italia. Am ajuns în Italia si am fost damă de companie. Am plecat la 18 ani, de atunci nu m-am mai întors. Nu îmi place aici, oamenii sunt răi. Nu vreau să critic România, e țara mea… adevărul doare. În Italia am primit mult ajutor. Am putut să împrumut 180.000 de euro de la bancă, lucrez legal”, a spus Gina Felea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: