Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Fostul model este cu 12 ani mai tânăr decât fosta politiciană

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Fostul model este cu 12 ani mai tânăr decât fosta politiciană

GALERIE FOTO (5) Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

 

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare. Elena Udrea a părăsit România înainte de primi sentința, dar a fost prinsă în Bulgaria. În acest moment, fosta politiciană se află în arest în arestul poliției de la Frontiera Petrici. Cine este partenerul Elenei Udrea și cu ce se ocupă.

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Fostul model este cu 12 ani mai tânăr decât fosta politiciană

Elena Udrea, 48 de ani, a fost condamnată la 6 ani de închisoare, în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fugit din țară joi dimineață, înainte de a se pronunta sentinta. După ce a fost dată în urmărire internațională, Elena Udrea a fost capturată în Bulgaria, iar acum se află în custodia poliției de la Frontiera Petrici.

Cu toate astea, puțină lume știe cine este partenerul acesteia. Elena Udrea formează un cuplu cu Adrian Alexandrov, împreună cu care are o fetiță, Eva. Adrian este cu 12 ani mai tânăr decât fosta politiciană. Iubitul Elenei Udrea este un om de afaceri prosper originar din Tulcea, fost model, el defilând și pentru Cătălin Botezatu. „În ultimii ani am lucrat în industria modei, sunt aici în Londra, unul dintre cele mai stilate oraşe din lume, dacă îţi pasă de imaginea ta, urmăreşte în continuare.”, declara Adrian Alexandrov în urmă cu ceva timp. Adrian Alexandrov a urmat cursuri de prezentator în Londra, iar ulterior a cunoscut-o pe Elena. Cei doi s-au cuplat în urmă cu șase ani, la malul mări, după care au devenit părinții unei fetițe minunate.

Vara trecută apăruse informații conform cărora Adrian Alexandrov ar fi întâmpinat probleme la locul de muncă. Presa spunea că el nu mai apărea în lista brokerilor imobiliari ai agenției ReMax, pentru care bărbatul și-a desfășurat activitatea încă din 2017. El nu a mai apărut ca proprietar al agenției, ci numai team lider. În 2012, cifrele companiei scădeau considerabil. În 2017, iubitul Elenei Udrea anunța că a cumpărat o franciză ReMax.„Am hotărât să îmi cresc implicarea pe cont propriu în afacerile imobiliare, aşa că am preluat franciza Re/Max, fiind total angajat şi încrezător în acest nou proiect.

Piaţa imobiliară românească s-a dezvoltat tot mai puternic de la an la an după criza economică, acum construindu-se foarte mult şi tranzacţionându-se proprietăţi la preţuri foarte mari”, declara Alexandrov pentru profit.ro.

Elena Udrea, despre relația cu Adrian Alexandrov

Fostul minstru al Turismului are doar cuvinte frumoase la adresa partenerului de viață. În urmă cu ceva timp, Elena Udrea declara cum este Alexandru ca iubit, dar și ca tată. Mai mult, aceasta a povestit cum au reușit să rămână împreună dar și prin câte momente dificile au trecut.

”Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat (n.r. statutului ei de refugiat din Costa Rica), mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armată, dar nu în garnizoană, ci direct pe front…”, a povestit Elena Udrea pentru Ciao.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: