Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu. A izbucnit în lacrimi când fostul edil a fost eliberat

Cine este Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu. A izbucnit în lacrimi când fostul edil a fost eliberat

Cine este Adriana Nicu, iubita lui Sorin Oprescu.

Cine este Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu. Magistrații au decis ca Sorin Oprescu să fie eliberat până la următorul termen de judecată. Fostul edil al Capitalei a fost așteptat de iubita lui, Adriana Nica, care a izbucnit în lacrimi, în fața instanței din Grecia. Cine este partenera de viață a lui SOrin Oprescu?

Cine este Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu. A izbucnit în lacrimi când fostul edil a fost eliberat

Magistrații eleni au decis să îl elibereze pe Sorin Oprescu până la următorul termen de judectă. Iubita sa, Adriana Nică, a început să plângă în fața instanței din Grecia, în momentul în care a aflat că fostul primar al Bucureștiului a fost eliberat. Încă de când Sorin Oprescu a fost reținut de autoritățile elene, după ce a fost condamant în România într-un dosar în care este acuzat de mai multe fapte de corupție, iubita lui a fost alături de el. Marți, când magistrații eleni au decis eliberarea fostului primar general al Capitalei, Adriana Nica a izbucnit în plâns. Cu toate că a fost eliberat, Sorin Oprescu nu are voie să părăsească Grecia și va trebui să se prezinte în fiecare lună la poliție, pe data de 5 și pe data de 16, pentru control judiciar. Mai mult, fostul primar al Capitalei trebuie să plătească, până mâine, o cauțiune de 5.000 de euro. Adriana Nică le-a explicat magistraților că Sorin Oprescu va fi în pericol în închisorile din România, având mari probleme de sănătate.

„Are diabet dezechilibrat, care dă complicații ireversibile cu risc de deces. El trebuie să aibă regim alimentar și să-și calculeze fiecare preparat și să vadă câte glucide, lipide, proteine. În nicio închisoare nu poate să aibă aceasta ocazie. Insulina se face în funcție de mese. Trebuie și activitate sportivă, pentru că împreună, insulina, alimentația și activitatea fizică contribuie la consumul de zahar din sânge.Condițiile (n.r. din închisorile din România) sunt inumane, aglomerația, condiții precare de igienă, nu pot ieși din cameră, nu au asistență medicală, el fiind cu diabet și probleme cardiace. El poate intra în come neurologice care duc la deces. A fost condamnat la moarte!”, a încheiat Adriana Nica în fața judecătorilor.

Cine este Adriana Nică

Adriana Nică și fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu sunt împreună de mai bine de 12 ani, timp în care au locuit împreună. Adriana Nică, în vârstă de 44 de ani, este medic ATI, fiind conștientă de problemele de sănătate cu care se confruntă iubitul său. De când a ieșit la pensie, Sorin Oprescu s-a mutat în Grecia, deoarece i-a plăcut foarte mult această țară. Cei doi nu s-au căsătorit deorece nu consideră necesar acest ritual.

„Sunt partenera lui de viață de 12 ani. Locuim împreună de 12 ani. Veneam în fiecare weekend la el, de când este aici. Locuiește în Grecia de anul trecut de când a ieșit la pensie. Locuiește permanent aici. De mult și-a dorit când iese la pensie să vina în Grecia. Când a terminat activitățile în București să aibă un venit asigurat pe lună, s-a mutat aici. Eu veneam în fiecare lună și toate concediile le petreceam aici.Nu ne-am căsătorit pentru că nu consider că un act este necesar pentru a arăta cuiva că îl iubești. Este un om de o loialitate, devotament, apreciere față de oameni. Este profesor universitar, medic chirurg care a salvat mii de vieți, niciodată nu a avut nicio reclamație din partea unui pacient în 50 de ani de activitate. Nicio reclamație de la vreun coleg sau student pe care i-a format ca medici. Pentru mine este un șoc că se află închis aici. Un om de calibrul lui, la 71 de ani, cu boli cronice care necontrolate duc la moarte și practic el a primit o condamnare la moarte și întrebarea este de ce și pentru ce. Pentru că orice situație rezolvata post-mortem este fară valoare”, a declarat Adriana Nica în faţa instanţei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: