Redactia.ro
Home » Știri » Cine este asistenta medicală din Carei, care și-a pus capăt zilelor la doar 37 de ani. Soțul a găsit-o fără suflare în bucătărie

Cine este asistenta medicală din Carei, care și-a pus capăt zilelor la doar 37 de ani. Soțul a găsit-o fără suflare în bucătărie

GALERIE FOTO (5) Cine este asistenta medicală din Carei, care și-a pus capăt zilelor la doar 37 de ani. Soțul a găsit-o fără suflare în bucătărie

O nouă întâmplare șocantă lovește România, după ce mai multe persoane care lucrează în domeniul medical și-au pus capăt zilelor în ultimii ani. Este vorba acum despre o femeie de doar 37 de ani din Carei, fostă asistentă medical, care s=a sinucis și a fost găsită fără suflare de soț. Gestul ei a lăsat fără cuvinte o țară întreagă.

O asistentă și-a pus capăt zilelor

Este din nou doliu în lumea medicală, după ce o fostă asistentă și-a pus capăt zilelor la doar 37 de ani. Z. Rita suferea de ceva timp de o depresie cruntă, pe care nu o mai putea ține în frâu și care s-a dovedit a fi mai puternică decât ea. Din primele informații, ar fi luat o supradoză de medicamente și organismul ei a cedat.

Femeia a fost găsită de către soțul ei în bucătărie, zăcând fără suflare. Femeia suferise mult în ultima perioadă și nu a mai putut îndura atâta durere, motiv pentru care a ales să își pună capăt zilelor.

După ce și-a pierdut locul de muncă de la Spitalul Municipal Carei, asistenta medicală s-a angajat la o fabrică din municipiul Satu Mare. Faptul că nu mai activa în domeniu a fost dureros pentru ea, iar toată drama a fost apoi dublată de moartea mamei sale. Cele două fuseseră foarte apropiat și lovitura a fost greu de suportat pentru Rita, care a ales calea cea mai ușoară.

Moartea mamei a distrus-o

Nu a putut trece peste pierderea celei care i-a dat viața și lucrurile s-au complicat și mai tare. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze și tot ce au putut face a fost să constate decesul.  Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând să clarifice circumstanțele în care s-a produs decesul.

Nu este singurul caz de acest gen, iar recent a mai fost înregistrat unul asemănătăor, cu o femeie de 47 de ani. Angajată pe secția de terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență Craiova, femeia s-a aruncat de la etajul 3 al blocului unde locuia. Nu a mai putut fi salvată și, în primă instanță, s-ar fi dovedit că suferea și ea de depresie. Mai exact, medicii au găsit acasă la femeie sedative luate din spital, pe care nu i le recomandase un medic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: