Redactia.ro
Home » Știri » Cine este bărbatul care a câștigat 2,7 milioane de euro la Loto 6/49. Care este, de fapt, rețeta succesului său

Cine este bărbatul care a câștigat 2,7 milioane de euro la Loto 6/49. Care este, de fapt, rețeta succesului său

Un locuitor din Oltenia a devenit una dintre cele mai norocoase persoane din anul 2023, reușind să câștige un premiu uriaș la loteria Română. După o perioadă lungă în care numerele norocoase păreau a fi evazive pentru mulți jucători, acest bărbat din Calafat a reușit să obțină câștigul visat. Cu o investiție modestă de doar 14,50 lei, a reușit să devină milionar în euro.

Evenimentul extraordinar a avut loc în ziua de marți, 19 septembrie, când fericitul câștigător s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române. El a fost desemnat câștigătorul categoriei I și a plecat acasă cu o sumă uluitoare de 13.829.095,20 de lei, echivalentul a peste 2,78 milioane de euro. Această avere i-a fost acordată ca urmare a tragerii suplimentare Loto 6/49 din data de 17 septembrie 2023.

Cine este ultimul câștigător al Loteriei Române

Acest câștigător norocos este un locuitor din Calafat, un oraș din Oltenia, și se poate lăuda cu o tradiție de joc la loto care îi este transmisă din generație în generație. Cu aproximativ 60 de ani la activ, acest oltean a mărturisit că joacă constant la Loto 6/49 de peste 20 de ani. Pentru el, cheia succesului este perseverența.

„Biletul norocos a fost jucat la agenţia 16-019 din Calafat şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 14,50 de lei”, a transmis, duminică seară, Loteria Română.

Olteanul joacă de mai bine de 20 de ani

În ciuda unor perioade în care câștigurile nu au fost la ordinea zilei, el a continuat să joace aceeași variantă simplă, cu aceleași numere, multe dintre acestea având semnificație personală pentru el. Cu o încredere neclintită în căutarea norocului, el a persistat în jocul său și și-a văzut în cele din urmă visul împlinit. Cu toate acestea, el a ales să-și păstreze anonimatul și să nu-și facă publică identitatea.

„Aveţi încredere, jucați ca să câştigaţi. Dacă nu joci, nu câştigi”, este mesajul pe care câştigatorul a vrut să îl transmită împătimiților jocului de noroc.

Acest câștigător oltean nu este primul român care a reușit să obțină premiul mare la Loto 6/49 investind o sumă minimă. Acest exemplu dovedește că, cu răbdare și credință în propriile șanse, oricine poate spera să câștige la loterie, chiar și cu o investiție modestă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: