Redactia.ro
Home » Știri » Cine este bărbatul care și-a pierdut viața la muncă. Mai avea puțin și ieșea la pensie. În plus, urma să-i facă nunta fiului său

Cine este bărbatul care și-a pierdut viața la muncă. Mai avea puțin și ieșea la pensie. În plus, urma să-i facă nunta fiului său

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 59 de ani din Vaslui! Acesta efectua lucrări la un drum din judeţ, când a fost lovit de un şofer din Ucraina. El a decedat la spital din cauza multiplelor răni pe care le avea. Șocant este că mai avea jumătate de an până la pensionare, iar fiul său se pregătea de nuntă.

Cine este bărbatul din Vaslui care și-a pierdut viața la muncă

Un bărbat de 59 de ani, din Vaslui, a decedat după ce a fost spulberat de o mașină când lucra la un drum național. Jănică a murit cu 6 luni înainte să se pensioneze și urma să-și vadă fiul mire. Bărbatul rănit pe DN 24 era lucrător la Secţia Drumuri Naţionale Bârlad – District Bârlad, conform DRDP Iaşi.

„DRDP Iași anunță cu tristețe stingerea din viață a colegului Jănică Blănaru, lucrător la Secția Drumuri Naționale Bârlad – District Bârlad, în urma unui tragic accident suferit în această după-amiază, în timpul executării sarcinilor de serviciu.

Accidentul s-a produs pe DN 24, km 88+200, între localitățile Sârbi și Sălcioara, județul Vaslui, când Jănică Blanaru a fost spulberat de un autoturism înmatriculat în Ucraina, în momentul în care voia să transporte spre autoutilitară un rest de anvelopă distrusă și abandonată pe marginea drumului. Deși a fost transportat de urgență la spital, din păcate, Jănică Blănaru nu a supraviețuit gravelor traumatisme suferite”, au transmis reprezentanţii DRDP Iaşi.

Avea 30 de ani de experiență și urma să iasă la pensie

Jănică Blănaru avea o experienţă de 30 de ani ca drumar, iar peste jumătate de an se pregătea să se pensioneze: ”Durerea este cu atât mai mare cu cât lasă în urmă o familie şi un fiu care la sfârşitul acestei luni se pregătea de nuntă. Decesul prematur al colegului nostru arată încă o dată riscurile la care sunt supuşi drumarii în activitatea lor zilnică.

Un motiv în plus de a reînnoi apelul la înţelegere din partea participanţilor la trafic şi de reducere a vitezei atunci când traversează sectoare pe care acţionează echipajele de drumari, indiferent de tipul activităţii desfăşurate”, au mai transmis drumarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: