Redactia.ro
Home » Știri » Cine este bărbatul ucis la Hotel Belmont, unde erau prezenți Antonia, Alex Velea și Alina Eremia. Cântărețul a ajuns imediat la poliție

Cine este bărbatul ucis la Hotel Belmont, unde erau prezenți Antonia, Alex Velea și Alina Eremia. Cântărețul a ajuns imediat la poliție

GALERIE FOTO (5)

O tragedie șocantă a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Hotel Belmont din comuna Moroeni, județul Dâmbovița, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat mortal. Evenimentul tragic a avut loc în timpul unei petreceri la care participau mai multe vedete din industria muzicală și de divertisment din România.

Potrivit surselor, victima este un bărbat de doar 41 de ani, prins la mijloc într-un conflict ce a avut ca deznodământ tragica sa moarte. Bărbatul a fost atacat cu brutalitate de către mai mulți agresori și lovit de aproximativ 20 de ori cu o macetă.

El este bărbatul ucis cu sânge rece

Anghel Sorin este numele dat oficial de stiripesurse.ro. El este victima  în vârstă de doar 41 de ani, ucis cu sânge rece cu o machetă la o petrecere ce a avut loc aseară. Printre cei prezenți la eveniment se numărau și cunoscuții artiști Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Alex Velea a fost audiat ca martor de către autorități, deoarece s-ar fi aflat în apropierea locului unde a avut loc agresiunea.

După incident, agresorii au fugit de la locul faptei cu mașina, fiind ulterior prinși la vechea cabană „Cuibul cu dor”. Polițiștii au fost sesizați în cursul nopții de sâmbătă spre duminică prin apel la numărul de urgență 112 și au identificat victima decedată la fața locului, mai menționează sursa citată anterior. Cadavrul bărbatului a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Agresorii, fiii unei vrăjitoare cunoscute

Cei 3 criminali care l-au omorât pe Anghel Sorin ar fi mai cunoscuți decât s-a crezut inițial. Ei se află acum sub custodia poliției. Se pare că nu este pentru prima oară când au probleme cu organele legii, iar vizitele la secții au mai fost și în trecut. Agresorii ar fi parte din clanul Fabian, clan cunoscut și temut de ceilalți în Capitală. Ei sunt băieții cunoscutei vrăjitoare Sidonia. Poliția le-a mai bătut la ușă și în trecut, pentru diverse fapte penale pentru care s-au deschis și dosarele în cauză.

„Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani, se află în custodia Poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participaţia la comiterea faptei şi să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au fost primele declarații oferite de polițiștii IPJ Dâmbovița.

Potrivit primelor informații, incidentul ar fi avut loc în urma unui conflict spontan, însă investigațiile continuă pentru a aduce în lumină toate aspectele cazului. Ancheta este coordonată de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar autoritățile își propun să aducă făptașii în fața justiției conform legilor în vigoare. Alex Velea joacă un rol important în acest caz.

Alex Velea, dus imediat la audieri ca martor

Evenimentul tragic care a avut loc la Hotel Belmont a zguduit comunitatea artistică și nu numai. În timp ce petrecerea era în plină desfășurare, o serie de evenimente nefericite au avut consecințe dezastruoase pentru unul dintre participanți. Artiștii prezenți, enumerați mai sus, se aflau cazați la hotelul în care a avut loc tragedia, fiind martori direcți la evenimentele cumplite.

Alex Velea, unul dintre cei implicați în acest caz, a fost audiat de către autorități ca martor, deoarece se afla în apropierea locului unde a avut loc agresiunea. Prezența lui la eveniment a atras un interes suplimentar din partea publicului și a media. Tragedia de la Hotel Belmont, amplasat în zona Padina, a fost un eveniment cutremurător care a adus în prim-plan necesitatea precauției și vigilenței în orice mediu social. În lumina acestui incident, comunitatea artistică și publicul larg sunt atenționați să înăsprească măsurile de siguranță în astfel de situații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: