Redactia.ro
Home » TV » Cine este Camelia Constantinescu, prima iubită a lui Ştefan Bănică Jr. Ea este cea care i l-a dăruit pe Radu Ştefan Bănică

Cine este Camelia Constantinescu, prima iubită a lui Ştefan Bănică Jr. Ea este cea care i l-a dăruit pe Radu Ştefan Bănică

GALERIE FOTO (2) Ștefan Bănică și fiul lui

Ștefan Bănică Jr. are trei copii, iar cel mai mare dintre ei este Radu Ștefan Bănică, pe care artistul îl are împeună cu Camelia Constantinescu.

Cine este Camelia Constantinescu, mama băiatului lui Ștefan Bănică

Înainte de a fi cu Andreea Marin și după despărțirea de Mihaela Rădulescu, Ștefan Bănică Jr s-a iubit cu o femeie care nu era deloc celebră. Cei doi au fost împreună vreme de cinci ani, iar rodul iubirii lor a fost un băiat, pe care cei doi l-au botezat Radu Ștefan.

Camelia Constantinescu este, așadar, prima femeie care l-a adus pe Ștefan Bănică Jr în postura de tată, pentru că i l-a dăruit pe primul lui băiat pe data de 7 februarie 2002.

După ce s-au despărțit, Camelia Constantinescu a dispărut din lumina reflectoarelor, fiind o fire discretă. Despre ea nu s-au mai auzit multe, până în momentul în care a cerut creșterea pensiei alimentare.

Camelia Constantinescu l-a dat în judecată pe Ștefan Bănică Jr pentru creșterea pensiei alimentare

Totuși, lucrurile între cei doi nu au rămas așa de bune, pentru că în anul 2018, Camelia Constantinescu l-a dat în judecată pe cântăreț pentru că dorea să primească o pensie alimentară mai mare. Femeia a motivat că trebuie să fie mărită pensia alimantară, pentru că băiatul a crescut, iar nevoile acestuia sunt mai mari acum. Totuși, Camelia Constantinescu a pierdut procesul, iar aceasta nu va primi mai mulți bani pentru creșterea copilului său și a lui Ștefan Bănică.

Mai mult, instanța a obligat-o pe Camelia Constantinescu să plătească și cheltuilile de judecată la care l-a supus pe Ștefan Bănică Jr. Este vorba de nu mai puțin de 3.100 de lei pe care Camelia Constantinescu a trebuit să îi plătească.

După despărțirea de Ștefan Bănică Jr, Camelia Constantinescu și-a refăcut rapid viața, alături de un medic stomatolog. La rândul lui, artistul are acum o căsnicie fericită cu Lavinia Pîrva, alături de care mai are un copil.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică
Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: