Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Cătălin, bărbatul cu care s-a căsătorit cântăreața Oana Radu? Din ce face bani

Cine este Cătălin, bărbatul cu care s-a căsătorit cântăreața Oana Radu? Din ce face bani

GALERIE FOTO (4) Oana Radu și Cătălin

Oana Radu s-a căsătorit joi cu iubitul ei, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu. Cei doi sunt împreună de puțin timp, de la începutul acestui an. Relația dintre ei a evoluat foarte repede, astfel că la doar o lună de când au devenit iubiți, Cătălin Dobrescu a cerut-o în căsătorie pe artistă. Iată cine este, de fapt, iubitul Oanei Radu.

Cine este soțul Oanei Radu. Cei doi s-au căsători în plină pandemie

Oana Radu și iubitul ei se cunosc de mult timp și au fost prieteni o perioadă îndelungată, fără ca între ei să existe vreo legătură romantică. După ce Oana Radu a trecut prin tragedia vieții ei, când l-a pierdut pe fostul său iubit în ghearele morții, după ce acesta a fost atacat în scara de bloc în care locuia, ea a dorit să își schimbe viața pe de-ntregul. Dar, odată cu această dorință, i s-a mai împlinit încă una după ce a apelat la Cătălin Dobrescu, instructor de fitness, să o ajute să slăbească.

Cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați, iar după puțin timp de relație, artista a fost cerută în căsătorie. Acum, cuplul a spus „Da” în față stării civile.

Cum a început relația amoroasă dintre Oana Radu și soțul ei

„La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam  «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!» E prima oară în viaţa mea când sunt fericită.

Oana Radu povestea cu ceva timp în urmă că marele eveniment va avea loc în Craiova, la o piscină, iar dorința i-a devenit realitate chiar și în aceste condiții de pandemie.

„Ne-am gândit să facem anul acesta cununia civilă, pentru că așa simțim. Pur și simplu simțim să fim alături de oamenii care ne-au fost alături în tot drumul ăsta frumos al nostru. Cheful de după va fi la Craiova, la piscină”, a povestit Oana Radu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: